Blogi

Avajaishumua

Julkaistu: 18.10.2018
Jaakko H.
#

Tampereen myymälämme muutti kesällä uusiin tiloihin Lielahdessa, mutta oikeastaan vasta syksymmällä tuli sopiva väli avajaisille. Avajaisia juhlittiin kahtena päivänä. Perjantaina 12.10. pidimme kutsutilaisuuden arkkitehdeille, sisustussuunnittelijoille sekä muille rakentamisen ja asumisen ammattilaisille. Lauantaina 13.10. järjestimme kaikille avoimen tilaisuuden, jota mainostimme lehdissä, somessa ja kotisivuillamme.

Lue lisää

Carraran marmoriako?

Julkaistu: 29.9.2018
Hanna H.
#

Mikäli vanha sohvapöytä alkaa kyllästyttää tai kaipaat muuten vaan jotain uutta sisustukseen, niin tässäpä yksi vinkki. Toteutimme sohvapöydän tuunauksen yhdellä Esan Levykalusteen malliston uutuuslaminaateista.

Lue lisää

Maistuva marjapiirakka

Julkaistu: 10.9.2018
Hanna H.
#

Joskus alkaa tehdä kovasti mieli jotakin hyvää, mutta kaapit vain ammottavat tyhjyyttään. Useimmiten kuitenkin pakastimesta löytyy marjoja, ja perusleivontatarvikkeita kuten munia, voita, sokeria ja jauhoja on kaapissa yleensä aina.

Lue lisää

Työhuoneen kaapisto

Julkaistu: 3.8.2018
Hanna H.
#

Kotikonttorissa tarvitaan hyvän työpöydän lisäksi kaappitilaa mapeille ja tärkeille papereille, tilaa tietokoneelle ja tulostimelle sekä laatikoita erilaisille tarvikkeille.

Lue lisää

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Please wait...
VOIMMEKO AUTTAA?