Blogi

50-luvun keittiö modernein mukavuuksin

Julkaistu: 12.3.2019
Mari K.
#

Harvoin saa haastaa itseään suunnittelijana, kuten tämän innostavan projektin parissa sai. Keittiö oli varsin erilainen kuin valtaosa suunnittelemistani keittiöistä, jotka ovat yleensä selkeää ja pelkistettyä, mustaa ja valkoista. Uudiskohteisiin suunnittelemieni keittiöiden rinnalla tämä toi kivaa vaihtelua.

Lue lisää

Asta -messujen tunnelmia

Julkaistu: 8.2.2019
Jaakko H.
#

Asta Rakentaja -messut saatiin taas päätökseen ja olimme tänä vuonna mukana vähän erilaisella teemalla. Kokin jätimme tällä kertaa kotiin ja panostimme enemmän tarjouspyyntöjen kalasteluun, mikä toimikin tosi hyvin.

Lue lisää

Ovet auki aamiaiselle

Julkaistu: 23.1.2019
Hanna H.
#

Aamiaiskaapit ovat tulleet jäädäkseen. Enää ei ole kyse vain uutuudenviehätyksestä tai ohimenevästä trendi-ilmiöstä. Suurin osa uusista keittiöistä sisältää jonkinlaisen aamiaiskaapin, eikä mikään ihme.

Lue lisää

Tanskalaiset designhanat uutuusväreissä

Julkaistu: 22.1.2019
Hanna H.
#

Nykypäivän kuluttaja hakee myöskin hanoista sitä jotakin. Enää ei tyydytä kromiseen joka kodin perushanaan, vaan hanan halutaan ilmentävän samaa tyyliä kuin keittiön muutenkin.

Lue lisää

Avajaishumua

Julkaistu: 18.10.2018
Jaakko H.
#

Tampereen myymälämme muutti kesällä uusiin tiloihin, mutta oikeastaan vasta syksyllä tuli sopiva väli avajaisille. Perjantaina 12.10. pidimme kutsutilaisuuden rakentamisen ja asumisen ammattilaisille. Lauantaina 13.10. järjestimme kaikille avoimet ovet.

Lue lisää

Carraran marmoriako?

Julkaistu: 29.9.2018
Hanna H.
#

Mikäli vanha sohvapöytä alkaa kyllästyttää tai kaipaat muuten vaan jotain uutta sisustukseen, niin tässäpä yksi vinkki. Toteutimme sohvapöydän tuunauksen yhdellä Esan Levykalusteen malliston uutuuslaminaateista.

Lue lisää

Maistuva marjapiirakka

Julkaistu: 10.9.2018
Hanna H.
#

Joskus alkaa tehdä kovasti mieli jotakin hyvää, mutta kaapit vain ammottavat tyhjyyttään. Useimmiten kuitenkin pakastimesta löytyy marjoja, ja perusleivontatarvikkeita kuten munia, voita, sokeria ja jauhoja on kaapissa yleensä aina.

Lue lisää

Työhuoneen kaapisto

Julkaistu: 3.8.2018
Hanna H.
#

Kotikonttorissa tarvitaan hyvän työpöydän lisäksi kaappitilaa mapeille ja tärkeille papereille, tilaa tietokoneelle ja tulostimelle sekä laatikoita erilaisille tarvikkeille.

Lue lisää

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Please wait...
VOIMMEKO AUTTAA?