Esan Levykalusteen Blogi

Asta -messut 2020

Julkaistu: 10.2.2020
Jaakko H.
#

Tammi - helmikuun vaihteessa vietettiin jälleen Asta-messuja Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Messuilla oli paljon vipinää ja uusia asiakkaita. Saimme taas nimeämme eteenpäin ja messuosastomme sai paljon kiitosta.

Lue lisää

Alta kiinnitettävä allas laminaattitasoille

Julkaistu: 21.11.2019
Hanna H.
#

Haluaisitko alta kiinnitettävän altaan, joka on helppo pitää puhtaana, on siistin näköinen ja kestävä? Nyt Esan Levykaluste pystyy tarjoamaan alta kiinnitettävän altaan myöskin laminaattitasoille. Laminaattitasot ovat helppohoitoisia, kestäviä ja edullisia.

Lue lisää

Kodikas ja lämmin koti kestää aikaa

Julkaistu: 3.11.2019
Marjaana R.
#

Asiakas oli heti tietoinen, että haluaa kotimaisen keittiön, mustaa ja tammea. Hänellä oli selvillä lattian malli, tamminen kalanruotoparketti. Tämä oli jo toinen omakotitalo mitä rakennettiin, eikä haluttu tehdä kompromisseja, vaan kaikki tuli olla loppuun asti mietittyä. Haluttiin kaunis keittiö, jossa on kaikki huipputoiminnot mukana. Keittiön tulisi sulautua hyvin muuhun sisustukseen.

Lue lisää

Miele -kodinkonekoulutus

Julkaistu: 1.10.2019
Jaakko H.
#

Kivoja uutisia, olemme Miele -jälleenmyyjä! Miele-kodinkoneet on erinomainen täydennys ennestäänkin laadukkaaseen tuotevalikoimaamme, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme vain korkealuokkaisia tuotteita. Perjantaina 27.9. Mielen upeassa Experience Centerissä pääsimme tutustumaan lähemmin siihen, millaista ruuanlaitto näillä huippukoneilla on.

Lue lisää

Bora-koulutus Savolla

Julkaistu: 2.9.2019
Jaakko H.
#

Myyntihenkilöstömme sai osallistua torstaina 29.8. todella mukavaan ja antoisaan Bora-koulutukseen Savolla. Pelkän nippelitiedon pänttäämisen sijaan saimme opetusta ihan käytännön tasolla. Saimme valmistaa todella maistuvia ruokia mukavassa seurassa ja opimme miten Boraa käytetään ja millasia ominaisuuksia sillä on käytännössä.

Lue lisää

Modernin kodin harmoninen oleskelukeskus

Julkaistu: 21.8.2019
Helena T.
#

Tässä kohteessa erityistä oli kaikki, etenkin keittiön sijainti asunnossa. Keittiö on todella keskeisellä paikalla - talon sydän. Se näkyy melkein kaikkialta asunnosta. Keittiöstä avautuu näkymä olohuoneeseen ja kauniseen lasiportaikkoon, keittiöön on myös suora yhteys eteisestä. Keittiö on saumaton osa oleskelua.

Lue lisää

50-luvun keittiö modernein mukavuuksin

Julkaistu: 12.3.2019
Mari K.
#

Harvoin saa haastaa itseään suunnittelijana, kuten tämän innostavan projektin parissa sai. Keittiö oli varsin erilainen kuin valtaosa suunnittelemistani keittiöistä, jotka ovat yleensä selkeää ja pelkistettyä, mustaa ja valkoista. Uudiskohteisiin suunnittelemieni keittiöiden rinnalla tämä toi kivaa vaihtelua.

Lue lisää

Asta -messujen tunnelmia

Julkaistu: 8.2.2019
Jaakko H.
#

Asta Rakentaja -messut saatiin taas päätökseen ja olimme tänä vuonna mukana vähän erilaisella teemalla. Kokin jätimme tällä kertaa kotiin ja panostimme enemmän tarjouspyyntöjen kalasteluun, mikä toimikin tosi hyvin.

Lue lisää

Ovet auki aamiaiselle

Julkaistu: 23.1.2019
Hanna H.
#

Aamiaiskaapit ovat tulleet jäädäkseen. Enää ei ole kyse vain uutuudenviehätyksestä tai ohimenevästä trendi-ilmiöstä. Suurin osa uusista keittiöistä sisältää jonkinlaisen aamiaiskaapin, eikä mikään ihme.

Lue lisää

Tanskalaiset designhanat uutuusväreissä

Julkaistu: 22.1.2019
Hanna H.
#

Nykypäivän kuluttaja hakee myöskin hanoista sitä jotakin. Enää ei tyydytä kromiseen joka kodin perushanaan, vaan hanan halutaan ilmentävän samaa tyyliä kuin keittiön muutenkin.

Lue lisää

Avajaishumua

Julkaistu: 18.10.2018
Jaakko H.
#

Tampereen myymälämme muutti kesällä uusiin tiloihin, mutta oikeastaan vasta syksyllä tuli sopiva väli avajaisille. Perjantaina 12.10. pidimme kutsutilaisuuden rakentamisen ja asumisen ammattilaisille. Lauantaina 13.10. järjestimme kaikille avoimet ovet.

Lue lisää

Carraran marmoriako?

Julkaistu: 29.9.2018
Hanna H.
#

Mikäli vanha sohvapöytä alkaa kyllästyttää tai kaipaat muuten vaan jotain uutta sisustukseen, niin tässäpä yksi vinkki. Toteutimme sohvapöydän tuunauksen yhdellä Esan Levykalusteen malliston uutuuslaminaateista.

Lue lisää

Maistuva marjapiirakka

Julkaistu: 10.9.2018
Hanna H.
#

Joskus alkaa tehdä kovasti mieli jotakin hyvää, mutta kaapit vain ammottavat tyhjyyttään. Useimmiten kuitenkin pakastimesta löytyy marjoja, ja perusleivontatarvikkeita kuten munia, voita, sokeria ja jauhoja on kaapissa yleensä aina.

Lue lisää

Työhuoneen kaapisto

Julkaistu: 3.8.2018
Hanna H.
#

Kotikonttorissa tarvitaan hyvän työpöydän lisäksi kaappitilaa mapeille ja tärkeille papereille, tilaa tietokoneelle ja tulostimelle sekä laatikoita erilaisille tarvikkeille.

Lue lisää

Yhteistyössä