Esan Levykalusteen Blogi

Uusi elämä vanhalle asunnolle

Julkaistu: 6.10.2021
Sonja N.
#

Tämä täysin uuden ilmeen saanut kohde sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa lähellä kaikkia palveluja. Asunto remontoitiin kauttaaltaan myyntiä varten joten tehtävämme oli hyvin selkeä. Pääsimme yhteistyössä asiakkaan kanssa ideoimaan ja suunnittelemaan kalusteita jotka nostaisivat asunnon arvoa nykypäiväisiä tilaratkaisuja hyödyntäen.

Lue lisää

Edustuskelpoinen, mutta ennen kaikkea kodikas

Julkaistu: 10.9.2021
Jaakko H.
#

Joustavuus, laatu ja palvelun monipuolisuus ratkaisivat, kun Kortesniemen yrittäjäpariskunta teki kalustekaupat Esan Levykalusteen kanssa. Markku ja Paula Kortesniemi ovat itsekin puualan yrittäjiä, joten he osaavat arvostaa kotimaista puusepäntyötä. Isojoelle rakennetussa, itse suunnitellussa ja valmistetussa puuelementtitalossa on saman katon alla sekä yrityksen edustus- että toimistotilat.

Lue lisää

Tämän hetken suosituimmat keittiömateriaalit

Julkaistu: 30.6.2021
Hanna H.
#

Tällä hetkellä muodissa ovat erilaiset puupinnat sekä aitoa puuta imitoivat laadukkaat keinomateriaalit, kuten Esan Levykalusteen oman malliston Priima-ovet. Myös aitoa kiveä muistuttavat teolliset kivimateriaalit ovat tyylikkään ulkonäkönsä ja käytännöllisten ominaisuuksiensa ansiosta hyvin suosittuja. Helppohoitoisuus on materiaalivalinnoissa aina se ykkösasia.

Lue lisää

Upea remontti vanhaa kunnioittaen

Julkaistu: 10.6.2021
Miia R.
#

Alunperin keittiön ja olohuoneen välissä oli seinämä, jota luultiin kantavaksi. Sen sijainti rajoitti keittiön suunnittelua huomattavasti ja olisi rajannut olohuoneen ja keittiön tilaa pahasti. Pienen onnenkantamoisen johdosta seinämä olikin ontto ja se saatiin purettua ja samalla avarrettua näkymä keittiöstä olohuoneeseen ilman lisäseiniä.

Lue lisää

Mattamustaa ja käytännöllistä

Julkaistu: 24.5.2021
Tapio M.
#

Asiakkaalla oli suunnittelua aloitettaessa muutamia selkeitä toiveita keittiölleen. Asiakas halusi mustan keittiön, jossa olisi saareke. Tämän lisäksi keittiöön haluttiin käytännöllisyyttä ja että jokaiselle tavaralle olisi selkeä paikka, ja että isoille tavaroille olisi isommat säilytystilat. Materiaalien haluttiin olevan helposti puhtaana pidettävät ja aikaa kestävät.

Lue lisää

Harmoniaa ja hotellifiilistä

Julkaistu: 18.5.2021
Hanna H.
#

Ison osan vuodesta ulkomailla asuva pariskunta halusi uudistaa kotiaan tyyliinsä sopivaksi. Toiveissa korostuivat ulkomaiset vaikutteet ja hotellimainen, ylellinen tunnelma. Sisustussuunnittelija Sirpa Leinosen suunnittelemat säilytyskalusteet valmisti luottokumppani Esan Levykaluste.

Lue lisää

Kaikki alkaa keittiömyymälästä

Julkaistu: 5.5.2021
Mari K.
#

Uusinta uutta, yllättäviä erikoisratkaisuja, päätähuimaava tuotevalikoima ja työstään innostuneita keittiösuunnittelijoita. Tätä kaikkea löytyy Esan Levykalusteen Tampereen myymälästä. Monet yllättyvät sisään tullessaan siitä, kuinka upea myymälä meillä on.

Lue lisää

Kodinkoneiden aatelia

Julkaistu: 26.1.2021
Miia R.
#

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ MIELE Korkea laatu, innovatiivisuus ja tuotteiden viimeistelty ulkonäkö ovat yhdistäviä tekijöitä Esan Levykalusteen ja vuonna 1899 perustetun Mielen välillä. Molemmat ovat perheyrityksiä, jotka tekevät tinkimätöntä työtä, jotta arkiset askareet niin keittiössä kuin kodinhoitohuoneessakin sujuvat helposti nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää

Innovatiivisia uutuusratkaisuja unelmien keittiöön

Julkaistu: 20.1.2021
Hanna H.
#

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ SAVO DESIGN Keittiö on kodin sydän ja monien mielestä asunnon tärkein tila. Siellä vietetään niin paljon aikaa, että arkipäivän toimintoja ja ruoanlaittoa helpottavat innovaatiot tulevat tarpeeseen.

Lue lisää

Kivi – luonnollisesti paras valinta

Julkaistu: 13.1.2021
Hanna H.
#

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Louhi Stones on osa Vientikivi Groupia, jolla on suomalaisena yhtiönä lähes 90 vuoden kokemus kivenkovasta laadusta. Yhtiöllä on kolme kivitehdasta Suomessa. Uudistuva mallisto ja kestävä kehitys ohjaavat Vientikiven toimintaa laadun lisäksi.

Lue lisää

Pohjois-Satakunnan Vuoden Nuori Johtaja 2020

Julkaistu: 9.10.2020
Hanna H.
#

Kankaanpään Nuorkauppakamari ry ja Oma Säästöpankki ovat valinneet Pohjois-Satakunnan Vuoden Nuoreksi Johtajaksi 2020 toimitusjohtajamme Jaakko Husarin. Onnea Jaakko! Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun tavoitteena on nostaa esiin taitavia nuoria johtajia ja kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina.

Lue lisää

Asta -messut 2020

Julkaistu: 10.2.2020
Jaakko H.
#

Tammi - helmikuun vaihteessa vietettiin jälleen Asta-messuja Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Messuilla oli paljon vipinää ja uusia asiakkaita. Saimme taas nimeämme eteenpäin ja messuosastomme sai paljon kiitosta.

Lue lisää

Kodikas ja lämmin koti kestää aikaa

Julkaistu: 3.11.2019
Marjaana R.
#

Asiakas oli heti tietoinen, että haluaa kotimaisen keittiön, mustaa ja tammea. Hänellä oli selvillä lattian malli, tamminen kalanruotoparketti. Tämä oli jo toinen omakotitalo mitä rakennettiin, eikä haluttu tehdä kompromisseja, vaan kaikki tuli olla loppuun asti mietittyä. Haluttiin kaunis keittiö, jossa on kaikki huipputoiminnot mukana. Keittiön tulisi sulautua hyvin muuhun sisustukseen.

Lue lisää

Miele -kodinkonekoulutus

Julkaistu: 1.10.2019
Jaakko H.
#

Kivoja uutisia, olemme Miele -jälleenmyyjä! Miele-kodinkoneet on erinomainen täydennys ennestäänkin laadukkaaseen tuotevalikoimaamme, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme vain korkealuokkaisia tuotteita. Perjantaina 27.9. Mielen upeassa Experience Centerissä pääsimme tutustumaan lähemmin siihen, millaista ruuanlaitto näillä huippukoneilla on.

Lue lisää

Bora-koulutus Savolla

Julkaistu: 2.9.2019
Jaakko H.
#

Myyntihenkilöstömme sai osallistua torstaina 29.8. todella mukavaan ja antoisaan Bora-koulutukseen Savolla. Pelkän nippelitiedon pänttäämisen sijaan saimme opetusta ihan käytännön tasolla. Saimme valmistaa todella maistuvia ruokia mukavassa seurassa ja opimme miten Boraa käytetään ja millasia ominaisuuksia sillä on käytännössä.

Lue lisää

Modernin kodin harmoninen oleskelukeskus

Julkaistu: 21.8.2019
Helena T.
#

Tässä kohteessa erityistä oli kaikki, etenkin keittiön sijainti asunnossa. Keittiö on todella keskeisellä paikalla - talon sydän. Se näkyy melkein kaikkialta asunnosta. Keittiöstä avautuu näkymä olohuoneeseen ja kauniseen lasiportaikkoon, keittiöön on myös suora yhteys eteisestä. Keittiö on saumaton osa oleskelua.

Lue lisää

50-luvun keittiö modernein mukavuuksin

Julkaistu: 12.3.2019
Mari K.
#

Harvoin saa haastaa itseään suunnittelijana, kuten tämän innostavan projektin parissa sai. Keittiö oli varsin erilainen kuin valtaosa suunnittelemistani keittiöistä, jotka ovat yleensä selkeää ja pelkistettyä, mustaa ja valkoista. Uudiskohteisiin suunnittelemieni keittiöiden rinnalla tämä toi kivaa vaihtelua.

Lue lisää

Asta -messujen tunnelmia

Julkaistu: 8.2.2019
Jaakko H.
#

Asta Rakentaja -messut saatiin taas päätökseen ja olimme tänä vuonna mukana vähän erilaisella teemalla. Kokin jätimme tällä kertaa kotiin ja panostimme enemmän tarjouspyyntöjen kalasteluun, mikä toimikin tosi hyvin.

Lue lisää

Ovet auki aamiaiselle

Julkaistu: 23.1.2019
Hanna H.
#

Aamiaiskaapit ovat tulleet jäädäkseen. Enää ei ole kyse vain uutuudenviehätyksestä tai ohimenevästä trendi-ilmiöstä. Suurin osa uusista keittiöistä sisältää jonkinlaisen aamiaiskaapin, eikä mikään ihme.

Lue lisää

Tanskalaiset designhanat uutuusväreissä

Julkaistu: 22.1.2019
Hanna H.
#

Nykypäivän kuluttaja hakee myöskin hanoista sitä jotakin. Enää ei tyydytä kromiseen joka kodin perushanaan, vaan hanan halutaan ilmentävän samaa tyyliä kuin keittiön muutenkin.

Lue lisää

Avajaishumua

Julkaistu: 18.10.2018
Jaakko H.
#

Tampereen myymälämme muutti kesällä uusiin tiloihin, mutta oikeastaan vasta syksyllä tuli sopiva väli avajaisille. Perjantaina 12.10. pidimme kutsutilaisuuden rakentamisen ja asumisen ammattilaisille. Lauantaina 13.10. järjestimme kaikille avoimet ovet.

Lue lisää

Carraran marmoriako?

Julkaistu: 29.9.2018
Hanna H.
#

Mikäli vanha sohvapöytä alkaa kyllästyttää tai kaipaat muuten vaan jotain uutta sisustukseen, niin tässäpä yksi vinkki. Toteutimme sohvapöydän tuunauksen yhdellä Esan Levykalusteen malliston uutuuslaminaateista.

Lue lisää

Maistuva marjapiirakka

Julkaistu: 10.9.2018
Hanna H.
#

Joskus alkaa tehdä kovasti mieli jotakin hyvää, mutta kaapit vain ammottavat tyhjyyttään. Useimmiten kuitenkin pakastimesta löytyy marjoja, ja perusleivontatarvikkeita kuten munia, voita, sokeria ja jauhoja on kaapissa yleensä aina.

Lue lisää

Työhuoneen kaapisto

Julkaistu: 3.8.2018
Hanna H.
#

Kotikonttorissa tarvitaan hyvän työpöydän lisäksi kaappitilaa mapeille ja tärkeille papereille, tilaa tietokoneelle ja tulostimelle sekä laatikoita erilaisille tarvikkeille.

Lue lisää

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?