Valon valtakunta

Esan Levykaluste Blogi Kantti Maito Ligo messinki Louhi Grey wave2.jpg

Tähän blogijuttuun haastattelimme keittiön pääsuunnittelijana toiminutta sisustussuunnittelija Eeva Marikka Aaltoa.

Suuri saareke on keittiön sydän. Siitä avautuu myös hulppea näkymä upeiden ruutuikkunoiden lävitse. Tämä mahdollistui keittiön ja ruokailutilan seinän purulla.

Esan Levykaluste Blogi Kantti Maito Ligo messinki Louhi Grey wave8.jpg

Keittiön suunnittelu alkoi konsultaatiokäynnillä. Asiakkaalla oli alustavat suunnitelmat keittiöstä ja niistä kävimme keskustelua. Käyntini jälkeen päädyimme kuitenkin aloittamaan keittiön suunnittelun alusta. Asiakas toivoi, että suunnitelmassa huomioitaisiin kaikki pintamateriaalit ja kodin kokonaisilme.

Aamiaiskaapin sijoittelua joutui hieman sovittelemaan sekä saarekkeen kokoa tarkoin miettimään. Perheessä on erityistarpeinen lapsi ja tämä edellytti liikkumatilaa.

Esan Levykaluste Blogi Kantti Maito Ligo messinki Louhi Grey wave9.jpg

Asiakas toivoi valoisaa ja modernia keittiötä, kuitenkin vanhaan taloon sopivaa, tunnelmaltaan lämmintä. Valittuna oli jo Festivon musta kylmälaite. Valaistus oli tärkeässä roolissa ja seinän purku oli ehdoton seikka toivelistalla.

Esan Levykaluste Blogi Kantti Maito Ligo messinki Louhi Grey wave3.jpg

Lattiaan toivottiin isoa laattaa. Keittiön tuli olla vaalea ja aikaa kestävä. Käynti Esan Levykalusteessa ratkaisi myös joitakin valintoja. Tällöin asiakas ihastui Bora-liesituulettimeen sekä Franken Mythos-altaaseen.

Esan Levykaluste Blogi Kantti Maito Ligo messinki Louhi Grey wave5.jpg

Innostavinta tämän keittiön suunnittelussa oli nähdä kuinka tila muuttui avaraksi ja valoisaksi! Ihana yhteistyö perheen kanssa, sekä Esan Levykalusteen laadukas toteutus.

Tämä on ollut yksi kauneimmista suunnittelemistani keittiöistä.

Esan Levykaluste Blogi Kantti Maito Ligo messinki Louhi Grey wave7.jpg

KEITTIÖN MATERIAALIT

Ovi: Maalattu Kantti MDF-ovi, sävy V608 Maito
Vedin: Ligo-nuppi 35 mm, harjattu messinki
Taso: Louhi-kvartsitaso, sävy Grey Wave
Aamiaiskaappi: taitto-ovimalli, leveys 70 cm
Koneet: AEG, Festivo kylmiö-pakastin, BORA Pure Puru -liesitasoon integroitu alaspäin imevä ja huoneilmaan palauttava liesituuletin.

"Olen jo pikkutyttönä rakentanut koteja ja leikkiympäristöjä muiden lasten leikkiessä. Estetiikka ja kaunis ympäristö on aina ollut minulle elinehto. Suunnittelijana haluan luoda kauniita ja toimivia koteja ja työympäristöjä sekä lisätä ihmisten hyvinvointia. Haluan aidosti kohdata asiakkaat ja kuunnella heidän toiveitaan. Tekeminen ja toimeen tarttuminen ei ole minulle vierasta – olen suunnitellut ja kunnostanut itselleni ja perheelleni jo kolme vanhaa taloa."

eeva-omakuva.jpg

Eeva
KM, Sisustussuunnittelija AMK, Artesaani

hanna

Hanna H.

Vastaa Esan Levykalusteella muun muassa markkinoinnista ja mallistojen ylläpidosta. Innostuu uusista materiaaleista ja kuoseista ja kirjoittelee vapaa-ajallaan Arjen Karusellissa -nimiseen sisustuspainoitteiseen blogiinsa.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?