Mallisto

Ovimallisto

Esan_Levykaluste_Ainoa_Mattavalkoinen_Ovimallisto_640x360.jpg

Esan Levykalusteen valikoimista löytyy ovimalli jokaiseen makuun ja budjettiin. Oman tehtaamme tuotantoa ovat Ainoa-, Priima- ja Setti-mallistot sekä osa erikoisovista. Maalatuissa ovissa löytyy vaihtoehtoja niin pinnan työstöistä, kuin maaliväreistäkin - mikäli vakiosävyistä ei löydy sinulle sopivaa, voit valita minkä tahansa NCS-värikartan 1950 sävystä!

Ovimallistoon

Tasomallisto

Mallisto_Tasomallisto_960_540.jpg

Laajasta tasomallistostamme löytyy laminaatti-, puu- ja kivitasojen lisäksi kvartsi- ja keraamisia tasoja. Puutasot sekä suurin osa laminaattitasoista valmistetaan omalla tehtaallamme. Laminaattikuoseja ja puutasojen sävyjä on valikoimissa useita. Kivi-, kvartsi- ja keraamiset tasot tulevat luottotoimittajaltamme Louhi Stones.

Tasomallistoon

Vedinmallisto

Esan_Levykaluste_Vedinmallisto_Retro_96_kromi_1.jpg

Vaikka vetimettömät keittiöt ovat nykypäivänä kasvattaneet suosiotaan, on vetimilläkin ansaittu paikkansa. Vedinmalleja on saatavilla moneen erilaiseen tyyliin, on simppeleitä moderneja vetimiä sekä kruusatumpia maalaisromantiikkaa henkiviä vetimiä. Uutuusvetimistä suosittuja ovat tällä hetkellä muun muassa lippavetimet ja nupit.

Vedinmallistoon

Runkovaihtoehdot

Esan_Levykaluste_Piilorunko_Ainoa_mattamusta_.jpg

Esan Levykalusteen mallistosta löytyy kolme erilaista runkorakennetyyppiä; perusrunko, Piilo-runko sekä Raami-runko. Näistä perusrunkorakenne on yleisin käytetty runkovaihtoehto, mutta myöskin vetimetön Piilo-runkorakenne on kasvattanut suosiotaan viimeaikoina. Raami-runkorakenne on suosittu maalaisromanttisissa keittiöissä.

Runkovaihtoehtoihin

Varusteet

Esan_Levykaluste_varusteet_kodinkoneet_altaa_hanat_tarvikkeet_640.jpg

Esan Levykalusteen keittiösuunnittelijan avulla kotiisi löytyy juuri sopivat arjessa ilahduttavat hanat, altaat, kodinkoneet ja muut varusteet. Yhteistyökumppaneidemme valikoimissa riittää vaihtoehtoja joka budjettiin ja varustelutasoon. Tule katsomaan ideoita ja esimerkkejä keittiömyymälöidemme kalustenäyttelyihin. Voit tutustua tuotteisiin myös valmistajien omilla sivuilla.

Varusteisiin

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?