Vaatesäilytysjärjestelmä

Vaatteiden säilytystä suunnitellessa on tärkeää ottaa huomioon tilan koko sekä ominaisuudet, joita tilaan eniten kaipaa. Tarvitaanko korkeaa tai matalaa tankotilaa hameille ja paidoille, piilotetaanko sukat vai jätetäänkö ne esiin korien avulla tai tarvitaanko pukeutumistilaan peiliä? Erilaisia mieltymyksiä ja muuntelumahdollisuuksia on monia.

Esan Levykaluste Vaatehuonejarjestelma3.jpg

Esan Levykalusteen oma vaatesäilytysjärjestelmä on täysin asiakkaan toiveiden mukaan muunneltavissa yrityksen oman tuotekehityksen ja mittatilaustoteutuksen ansiosta. Vaatesäilytysjärjestelmään voi yhdistellä esimerkiksi korkeita ja matalia tankoja, avoimia hyllyjä, vinoja kenkähyllyjä, tai vetolaatikoita. Säilytysjärjestelmä on näyttävä, helposti asennettava, kohtuuhintainen ja kaiken lisäksi kotimainen.

Esan Levykaluste Vaatehuonejarjestelma7.jpg

Vaatteiden säilytystilojen ei tarvitse näyttää ahtaalta eikä vaatteita tarvitse piilottaa suljettujen ovien taakse. Vaatehuoneesta voi saada avaran ja valoisan materiaalivalinnoilla, peileillä ja persoonallisilla sävyillä. Vaatekaappeihin tai hyllyihin on myös mahdollista asentaa led-valaistus. Valaistus tuo vaatteet esiin paremmin. Ja jos vaatehuoneessa on muuten huono yleisvalaistus, voidaan tällä parantaa sitä tehokkaasti.

Esan Levykaluste Vaatehuonejarjestelma6.jpg
Suunnittelu Tilasisustaja Sirpa Leinonen

Esan Levykalusteen säilytysjärjestelmää saa Setti- ja Priima-materiaaleissa. Setti on hieman edullisempi vaihtoehto ja valmistettu normaalista kalustelevystä. Priima on valmistettu korkealuokkaisesta matalapainelaminaatista. Ulkonäkö on vaatehuoneissa suuressa roolissa ja näitä materiaaleja saakin monessa eri sävyssä. Vaikka visuaalisuus on korostunut säilytystilojen suunnittelussa, on suurelle osalle asiakkaista käytännöllisyys kuitenkin kaikkein tärkeintä.

Esan Levykaluste Vaatehuonejarjestelma4.jpg

Hyvällä suunnittelulla ja oikein valituilla kalustella pienistäkin tiloista saadaan maksimaalinen hyöty. Kauneutta ja käytännöllisyyttä kodin säilytysratkaisuihin saa materiaalivalinnoilla ja pienillä yksityiskohdilla, jotka ilahduttavat arjessa. Esan Levykaluste toteuttaa säilytyksen tilaihmeitä hyödyntämällä jokaisen käytettävissä olevan millimetrin asiakkaan tarpeiden mukaan. Tärkeintä on, että kaikelle löytyy paikka. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi vaatehuone!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?