Keittiön toimitus- ja asennuspalvelu

Valitse keittiön asennuspalvelu, saat laajemman takuun

Esan Levykalusteen palveluihin kuuluu myös erittäin ammattitaitoinen kalusteiden asennuspalvelu. Huolellisella ja ammattitaitoisella asennuksella sekä työhön soveltuvilla välineillä varmistetaan, että tehtaan laatutyö toteutuu myös kotonasi – juuri sellaisena kuin se oli tarkoitettu.

Nykyaikainen keittiö koneineen ja erikoismekanismeineen on usein monimutkainen kokonaisuus, joka vaatii kokemusta asennustyöstä. Vain näin voidaan varmistaa, että keittiöremontin tai uuden kodin kalustehankinnan lopputulos on siisti ja vaatimukset täyttävä.

Keittiön ja muiden kalusteiden asennus hinnoitellaan urakkana tai tuntityönä. Hinta sisältää Esan Levykalusteen asentajien ammattitaitoisen työnjäljen ja tarvittavat välineet sekä laajemman takuun tuotteille. Asennustyön osuuden voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksenä.

Lisätietoja keittiön asennuspalvelusta saat keittiömyymälöistämme

Ehjänä perille – kalusteiden toimitus on huolellista hommaa

Keittiöiden ja muiden kalusteiden huolellinen ja turvallinen kuljetus on merkittävä osa Esan Levykalusteen toiminnan laatua – ja tärkeää myös asiakkaillemme. Osa tuotteista on kuljetuksessa mm. naarmuuntumisherkkiä, joten niiden käsittely vaatii erityistä tarkkuutta ja riittävän tilavaa kuljetuskalustoa.

Valitsemalla Esan Levykalusteen toimituspalvelun, voit unohtaa työlään lastaamisen, ajelun ja stressin. Me otamme vastuun kuljetuksesta ja voit olla varma, että tilaamasi kalusteet saapuvat perille moitteettomassa kunnossa ja ajallaan.

Lisätietoja kalusteiden toimituksesta saat keittiömyymälöistämme

Katso kalusteiden asennusohjevideoita

Keittiön asennus

Säilytystilojen asennus

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?