Tasomallisto

Laajasta tasomallistostamme löytyy laminaatti-, puu- ja kivitasojen lisäksi kvartsi- ja keraamisia tasoja. Puutasot sekä suurin osa laminaattitasoista valmistetaan omalla tehtaallamme. Laminaattikuoseja ja puutasojen sävyjä on valikoimissa useita. Kivi-, kvartsi- ja keraamiset tasot tulevat luottotoimittajaltamme Louhi Stones.
 

Laminaattitasot

Laminaattitasot ovat kestäviä, helppohoitoisia ja edullisia. Suurin osa laminaattitasoista valmistetaan omalla tehtaallamme. Laminaattinahka prässätään runkolevyyn ja reunat viimeistellään ABS-muovinauhalla. Kuoseja on valikoimassa useita erilaisia.

Lue lisää

Puutasot

Massiivipuutasot tehdään ja pintakäsitellään omalla tehtaallamme. Tason pinnassa on kaksinkertainen Osmo Color -käsittely, joka suojaa tasoa lialta, kosteudelta ja osittain naarmuilta.

Lue lisää

Kivitasot

Luonnonkivilajit muodostuvat erilaisista mineraaleista, jotka ovat kiinteitä, kemialliselta koostumukseltaan vaihtelevia aineita. Kivitasot käsitellään kivitehtaalla suoja-aineella. Kivitasomme toimittaa Louhi Stones.

Lue lisää

Kvartsitasot

Kvartsitasot ovat keinotekoisesti valmistettuja kivitasoja, joissa on 90% kiveä ja lisäksi väri- ja sidosaineita. Näin saavutetaan erittäin tiivis ja helposti hoidettava pinta. Kvartsitasoilla on nättejä värisävyjä, joita ei luonnonkivistä löydetä.

Lue lisää

Silestone-tasot

Silestone on maailman johtava kvartsitasojen valmistaja. Näissä tasoissa on erityisesti kiinnitetty huomiota bakteriostaattisuuteen ja naarmuuntumiseen. Silestone -tasoista on saatavissa useita eri sävyä.

Lue lisää

Dekton-tasot

Dekton -taso on keraaminen keinotekoisesti valmistettu kivitaso. Tämä on teollisten kivien mersu niin ominaisuuksiltaan kuin käytettävyydeltäänkin. Dekton -taso kestää kuumuutta, hankausta ja värjääntymistä kaikkein parhaiten.

Lue lisää

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?