Tasomallisto

Laajasta tasomallistostamme löytyy laminaatti-, puu- ja kivitasojen lisäksi kvartsi- ja keraamisia tasoja. Puutasot sekä suurin osa laminaattitasoista valmistetaan omalla tehtaallamme. Laminaattikuoseja ja puutasojen sävyjä on valikoimissa useita. Kivi-, kvartsi- ja keraamiset tasot tulevat luottotoimittajaltamme Vientikiveltä.
 

Laminaattitasot

Laminaattitasot ovat kestäviä, helppohoitoisia ja edullisia. Suurin osa laminaattitasoista valmistetaan omalla tehtaallamme. Laminaattinahka prässätään runkolevyyn ja reunat viimeistellään ABS-muovinauhalla. Kuoseja on valikoimassa useita erilaisia, tällä hetkellä suosittuja ovat marmorikuvioiset tai betonia jäljittelevät laminaattitasot, myös extrememattapintaisia tasoja menee todella pajon. Pinnanvärisen reunanauhan lisäksi voit valita alumiinisen tai aitovanerisen reunanauhan.

Puutasot

Massiivipuutasot tehdään ja pintakäsitellään omalla tehtaallamme. Tason pinnassa on kaksinkertainen Osmo Color -käsittely, joka suojaa tasoa lialta, kosteudelta ja osittain naarmuilta. Puutasot vaativat aika-ajoin pintakäsittelyn uusimista pysyäkseen hyvässä kunnossa. Puutasoja arvostetaan aidon materiaalinsa vuoksi ja ne tuovat lämmintä tunnelmaa sisustukseen. Puutasoja on saatavissa 30mm, 40mm ja 60mm paksuisena.

Kivitasot

Luonnonkivilajit muodostuvat erilaisista mineraaleista, jotka ovat kiinteitä, kemialliselta koostumukseltaan vaihtelevia aineita. Kiillotettu graniitti on hyvin vastustuskykyinen kemiallisia yhdisteitä, kuten happoja vastaan ja se kestää hyvin kulutusta. Pehmeisiin kiviin kuuluu esimerkiksi marmori, joka ei siedä lainkaan happoja ja pidempi aikainen kulutus aiheuttaa syöpymistä. Kivitasot käsitellään kivitehtaalla suoja-aineella. Tämä käsittely on tarpeen muun muassa huokoisille kivilaaduille. Suoja-aine estää lian, pesuaineiden ja kosteuden imeytymisen kiven sisään. Kivitasomme toimittaa Vientikivi Oy.

Kvartsitasot

Kvartsitasot ovat keinotekoisesti valmistettuja kivitasoja, joissa on 90% kiveä ja lisäksi väri- ja sidosaineita. Tällä kokoonpanolla saavutetaan erittäin tiivis ja helposti hoidettava pinta. Kvartsitasoilla on nättejä värisävyjä, joita ei luonnonkivistä löydetä. Kvartsin ainoa huono puoli on se, että se ei kestä lämpöä yhtä hyvin kuin luonnonkivitaso ja suositellaankin aina käytettäväksi alustaa kuuman astian alla. Kvartsitasomme toimittaa Vientikivi Oy.

Silestone-tasot

Kvartsitasot ovat keinotekoisesti valmistettuja kivitasoja, joissa on 90% kiveä ja lisäksi väri- ja sidosaineita. Tällä kokoonpanolla saavutetaan erittäin tiivis ja helposti hoidettava pinta. Silestone on maailman johtava kvartsitasojen valmistaja. Näissä tasoissa on erityisesti kiinnitetty huomiota bakteriostaattisuuteen ja naarmuuntumiseen. Silestone -tasoista on saatavissa kaikenkaikkiaan 60 erilaista sävyä.

Dekton-tasot

Dekton -taso on keraaminen keinotekoisesti valmistettu kivitaso. Tämä on teollisten kivien mersu niin ominaisuuksiltaan kuin käytettävyydeltäänkin. Dekton -taso kestää kuumuutta, hankausta ja värjääntymistä kaikkein parhaiten. Dektonista voidaan valmistaa eri paksuisia tasoja ja isojakin saarekkeita ilman saumoja tietyin poikkeuksin.

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Please wait...
VOIMMEKO AUTTAA?