Tasomallisto

Laajasta tasomallistostamme löytyy laminaatti-, puu- ja kivitasojen lisäksi kvartsi- ja keraamisia tasoja. Puutasot sekä suurin osa laminaattitasoista valmistetaan omalla tehtaallamme. Laminaattikuoseja ja puutasojen sävyjä on valikoimissa useita. Kivi-, kvartsi- ja keraamiset tasot tulevat luottotoimittajaltamme Louhi Stones.
 

Laminaattitasot

Laminaattitasot ovat kestäviä, helppohoitoisia ja edullisia. Laminaattinahka prässätään runkolevyyn ja reunat viimeistellään ABS-muovinauhalla. Kuoseja on valikoimassa useita erilaisia, tällä hetkellä suosittuja ovat marmorikuvioiset tai betonia jäljittelevät laminaattitasot.

Lue lisää

Puutasot

Massiivipuutasot tehdään ja pintakäsitellään omalla tehtaallamme. Tason pinnassa on kaksinkertainen Osmo Color -käsittely, joka suojaa tasoa lialta, kosteudelta ja osittain naarmuilta.

Lue lisää

Kivitasot

Luonnonkivilajit muodostuvat erilaisista mineraaleista, jotka ovat kiinteitä, kemialliselta koostumukseltaan vaihtelevia aineita. Kivitasot käsitellään kivitehtaalla suoja-aineella. Kivitasomme toimittaa Louhi Stones.

Lue lisää

Kvartsitasot

Kvartsitasot ovat keinotekoisesti valmistettuja kivitasoja, joissa on 90% kiveä ja lisäksi väri- ja sidosaineita. Näin saavutetaan erittäin tiivis ja helposti hoidettava pinta. Kvartsitasoilla on nättejä värisävyjä, joita ei luonnonkivistä löydetä.

Lue lisää

Keraamitasot

Keraamitasot ovat keinotekoisesti valmistettuja kivitasoja. Keraamisilla tasoilla on erinomainen lämmönsietokyky. Tasojen pintaan jäävät epäpuhtaudet ovat helposti puhdistettavissa, sillä tasojen pinta on käytännössä imemätön. Mahdollinen kuviointi on ainoastaan tason pinnalla.

Lue lisää

Silestone-tasot

Silestone on maailman johtava kvartsitasojen valmistaja. Näissä tasoissa on erityisesti kiinnitetty huomiota bakteriostaattisuuteen ja naarmuuntumiseen. Silestone -tasoista on saatavissa useita eri sävyä.

Lue lisää

Dekton-tasot

Dekton -taso on keraaminen keinotekoisesti valmistettu kivitaso. Tämä on teollisten kivien mersu niin ominaisuuksiltaan kuin käytettävyydeltäänkin. Dekton -taso kestää kuumuutta, hankausta ja värjääntymistä kaikkein parhaiten.

Lue lisää

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?