Saatavilla olevat aamiaiskaapit

Esan Levykaluste Helsinki Showroom taitto-ovellinen aamiaiskaappi.jpg

Suurin osa uusista keittiöistä sisältää jonkinlaisen aamiaiskaapin, eikä ihmekään - oven takana kaikki on nätisti piilossa, mutta tarvittaessa kätevästi saatavilla. Keittiö on siistin ja rauhallisen näköinen, kun normaalisti tasoilla pidettävät pienkoneet ja purkit säilytetään aamiaiskaapin suojissa. Riippuu asiakkaan mieltymyksistä ja budjetista, minkälainen aamiaiskaappi tulee kyseeseen.

Esan Levykalusteella on mallistossaan useita erilaista ratkaisuja aamujen vauhdittamiseen. Aamiaiskaappiin suunnitellaan keittiömyyjän kanssa tarvittava valaistus sekä pistorasioiden määrä. Led-valaistus voidaan toteuttaa liiketunnistimella, jolloin valot syttyvät automaattisesti, kun ovet avataan.

Aamiaiskaappi nosto-ovella

Esan Levykaluste Ainoa mattavalkoinen Hierretty betoni aamiaiskaappi nosto-ovi aventos.jpg

Nosto-ovellisen aamiaiskaapin Aventos-ovet avautuvat ylös. Kaapin saa myös kosketuksesta sähköisesti avautuvana, jolloin ovi voi olla vetimetön. Nosto-ovinen aamiaiskaappi sijoitetaan usein niemekkeeseen, jossa tyypillisesti on myös baaritaso jakkaroineen. Aamupalapöytä ja aamiaiskaappi ovat silloin kätevästi vierekkäin.

Nosto-ovellinen ja taitto-ovellinen aamiaiskaappi ovat edullisimpia aamiaiskaappi-ratkaisujamme noin 400 - 1500€ hinnallaan materiaalista, koosta ja varustelutasosta riippuen. Aamiaiskaapin runkomateriaali vaikuttaa hintaan, edullisinta materiaalia on valkoinen melamiinilevy, kalleimmasta päästä on esimerkiksi erikoisviilu.

Aamiaiskaappi taitto-ovella

Esan Levykaluste Ainoa Cashmere matta aamiaiskaappi taitto-ovi taiteovi.jpg

Taiteovilla varustettu aamiaiskaappi sijoitetaan usein esimerkiksi keittiön kulmaan tason päälle. Kaappi voidaan asentaa vaihtoehtoisesti komeroseinälle siten, että taso jää ovien taakse. Ovet liukuvat avatessa sivulle ja taittuvat kaksinkerroin kaapiston reunaan. Kaapin korkeus ja syvyys määrittelevät säilytystilan määrän.

Taitto-ovinen aamiaiskaappi on nyt saatavilla myös mikropaikalla.

Pocket Door -aamiaiskaappi

Esan Levykaluste Ainoa mattavalkoinen vanerireuna Piilo runko Pocket Door aamiaiskaappi.jpg

Pieneenkin tilaan mahtuva Pocket Door -aamiaiskaappi on puolikorkea komero, jossa ovet avautuvat sivuille ja ne työnnetään piiloon kaapin reunoilla oleviin taskuihin. Pocket Door aamiaiskaappi voidaan toteuttaa yhdellä tai kahdella ovella rungon leveydestä riippuen.

Kaksiovisen Pocket Door -aamiaiskaapin hinta viilurungolla on noin 1500€. Astetta parempi Pocket Door 2.0 -aamiaiskaappi viilurungolla maksaa noin 3500€. Pocket Door 2.0 sisältää laadukkaamman mekanismin.

Spinfront -aamiaiskaappi

Esan_Levykaluste_Helsinki_Showroom_spinfront_aamiaiskaappi_Jiiri_ovimalli_dekton_Khalo.jpg

Monipuolisin aamujen toimintapiste on täyskorkea Spinfront-komero, joka sijoitetaan suosiotaan kasvattavalle komeroseinälle. Tilavaan aamiaiskaappiin mahtuu mikroaaltouuni sekä runsaasti säilytystilaa astioille ja muille tarvikkeille. Alaosassa on tilava laatikosto. Pariovet kääntyvät avattaessa piiloon komeron reunoilla oleviin kapeisiin koloihin ja ovat täten poissa tieltä, kun keittiössä touhutaan.

Täyskorkea Spinfront -aamiaiskaappi viilurungolla maksaa noin 4300€. Aamiaiskaapin runkomateriaali vaikuttaa hintaan, edullisinta materiaalia on valkoinen melamiinilevy, kalleimmasta päästä on erikoisviilu. Spinfront -aamiaiskaapin hinta erikoisviilulla nousee 5500 euroon.

Ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat löytämään juuri sinun tarpeitasi parhaiten palvelevan aamiaiskaapin.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?