Ovimallisto

Esan Levykalusteen valikoimista löytyy ovimalli jokaiseen makuun ja budjettiin. Oman tehtaamme tuotantoa ovat Priima- ja Setti-mallistot sekä osa erikoisovista. Maalatuissa ovissa löytyy vaihtoehtoja niin pinnan työstöistä, kuin maaliväreistäkin - mikäli vakiosävyistä ei löydy sinulle sopivaa, voit valita minkä tahansa NCS-värikartan 1950 sävystä!
 

Priima-ovet

Priima-ovet valmistetaan korkealuokkaisesta kalustelevystä. Sarjaan valitut materiaalit ovat struktuuriltaan huomiota herättäviä. Näillä materiaaleilla voit luoda kiinnostavan yksityiskohdan keittiöösi.

Lue lisää

Setti-ovet

Ovet valmistetaan laadukkaasta kotimaisesta Koskisen kalustelevystä. Ovien reunat nauhoitetaan levyn sävyä vastaavalla laadukkaalla ABS-muovireunanauhalla, jonka reunat muotoillaan ja kiillotetaan.

Lue lisää

Maalatut ovet

Ovet ovat materiaaliltaan puukuitupohjaista MDF-kalustelevyä, jonka pinta viimeistellään halutulla maalisävyllä. Ovia on saatavissa sekä sileäpintaisina että uritettuina. Tilauksesta on mahdollista valita oven erikoissävyksi mikä tahansa NCS-värikartan 1950 sävystä.

Lue lisää

Lasiovet

Erilaisilla lasiovilla saat elävyyttä keittiökalusteisiin. Kauneimmat astiat on kiva pitää esillä vitriinikaapissa. Voit myös valita esimerkiksi vaatekomeron oven aukolla ja kirkkaalla peilillä.

Lue lisää

Viilu- ja puuovet

Massiivipuusta tai puuviilusta valmistettuja ovia on saatavissa luonnonsävyisenä tai petsattuna. Sarjaan kuuluu sekä pelkistettyjä sileitä ovimalleja että kehyksellisiä talonpoikaisovia. Aava- ja Aalto-ovimalleista on normaalin viilun lisäksi saatavilla myös Esan Levykalusteen erikoisuus, kuviokohdistettu viilu.

Lue lisää

SKANDI-MALLISTO

Kehitimme tämän malliston vastaamaan vieläkin paremmin asiakkaidemme tarpeisiin, pohjautuen siihen minkä tyyppisiä ovia meiltä on usein kysytty. Skandi-malliston ovet ovat todella laadukkaita niin materiaaleilta kuin pintakäsittelyltäänkin.

Lue lisää

Erikoisovet

Erikoisovien ryhmä sisältää erilaisia hiukan tavallisuudesta poikkeavia ovivaihtoehtoja. Uutuutena meillä on tarjota ruostumattomalla teräksellä pinnoitettu StalaTex ovimalli.

Lue lisää

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?