Ovimallisto

Esan Levykalusteen valikoimista löytyy ovimalli jokaiseen makuun ja budjettiin. Oman tehtaamme tuotantoa ovat Ainoa-, Priima- ja Setti-mallistot sekä osa erikoisovista. Maalatuissa ovissa löytyy vaihtoehtoja niin pinnan työstöistä, kuin maaliväreistäkin - mikäli vakiosävyistä ei löydy sinulle sopivaa, voit valita minkä tahansa NCS-värikartan 1950 sävystä!
 

Ainoa-ovet

Ovet valmistetaan tarkoin valikoiduista materiaaleista, joissa yhdistyvät kestävyys ja trendikäs ulkonäkö. Huippukiiltävän valkoisen Ainoa-oven pinnoitteena on akryyli, sormenjälkivapaissa mattapintaisissa ovissa taas laadukas korkeapainelaminaatti. Ovien reunalistoitukset tehdään nykyaikaisella Air Force -menetelmällä, jossa nauha sulatetaan ilman liimaa kiinni itse levymateriaaliin. Näin reunasta tulee saumaton ja kestävä.

Priima-ovet

Priima-ovet valmistetaan korkealuokkaisesta italialaisesta kalustelevystä. Sarjaan valitut materiaalit ovat struktuuriltaan huomiota herättäviä ja mielenkiintoisia. Syvään uritetuilla puukuvioilla tai nahkaa jäljittelevällä pinnalla löytyy kalusteovien lisäksi käyttökohteita esimerkiksi kalusteiden peitesivuina tai taustalevyinä. Näillä materiaaleilla voit luoda kiinnostavan yksityiskohdan keittiöösi.

Setti-ovet

Ovet valmistetaan laadukkaasta kotimaisesta Koskisen kalustelevystä. Valikoimassa on sekä pinnaltaan sileitä että puunsyykuvioisia vaihtoehtoja. Puunsyykuviollisiin oviin on levykoon asettamissa rajoissa mahdollista saada kuvio joko vaakaan tai pystyyn. Ovien reunat nauhoitetaan levyn sävyä vastaavalla laadukkaalla ABS-muovireunanauhalla, jonka reunat muotoillaan ja kiillotetaan.

Maalatut ovet

Ovet ovat materiaaliltaan puukuitupohjaista MDF-kalustelevyä, jonka pinta viimeistellään halutulla maalisävyllä. Ovia on saatavissa sekä sileäpintaisina että uritettuina. Tarkoin työstökonein aikaansaatuja pintamuotoja on valikoimassa useita erilaisia. Malliston vakiovärit ovat neutraaleja ja maanläheisiä pastellisävyjä. Lisäksi tilauksesta on mahdollista valita oven erikoissävyksi mikä tahansa NCS-värikartan 1950 sävystä.

Lasiovet

Erilaisilla lasiovilla saat elävyyttä keittiökalusteisiin. Kauneimmat astiat on kiva pitää esillä vitriinikaapissa. Lasiovien takana ne eivät kerää pölyä kuten avohyllyillä. Voit myös valita esimerkiksi vaatekomeron oven aukolla ja kirkkaalla peilillä. Eteisen kalusteissa osa ovista on usein toteutettu näin.

Viilu- ja puuovet

Massiivipuusta tai puuviilusta valmistettuja ovia on saatavissa luonnonsävyisenä tai petsattuna. Sarjaan kuuluu sekä pelkistettyjä sileitä ovimalleja että kehyksellisiä talonpoikaisovia. Aava- ja Aalto-ovimalleista on saatavilla Esan Levykalusteen erikoisuus, kuviokohdistettu viilu. Kuviokohdistus tehdään käsityönä. Yhdelle seinälle tulevat ovet valmistetaan kaikki samasta viiluarkista, jolloin viilukuvio jatkuu ovesta toiseen yhtenäisenä. Aava- ja Aalto-ovimalleja on saatavissa sekä pysty- että vaakaviiluna.

Pinta-ovet

Ovimateriaali on kestävää ja helppohoitoista matalapainelaminaattia. Oviin on saatavissa integroitu vedinlista.

Erikoisovet

Erikoisovien ryhmä sisältää erilaisia hiukan tavallisuudesta poikkeavia ovimallivaihtoehtoja, kuten esimerkiksi alumiinikehäovet ja Faneeri-ovimalli. Faneeri-ovet valmistetaan koivuviilulevystä, jonka reunaan on liimattu vanerinen reunanauha.

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Please wait...
VOIMMEKO AUTTAA?