Mattamustaa ja käytännöllistä

Esan Levykaluste blogi keittio ainoa mattamusta 1.jpg

Asiakkaalla oli suunnittelua aloitettaessa muutamia selkeitä toiveita keittiölleen. Asiakas halusi mustan keittiön, jossa olisi saareke. Tämän lisäksi keittiöön haluttiin käytännöllisyyttä ja että jokaiselle tavaralle olisi selkeä paikka, ja että isoille tavaroille olisi isommat säilytystilat.

Materiaalien haluttiin olevan helposti puhtaana pidettävät ja aikaa kestävät. Pöydän pinnaksi haluttiin taso, joka kestää kulutusta hyvin arjessa ja sen puhtaanapito on huoletonta.

Esan Levykaluste blogi keittio ainoa mattamusta 4.jpg

Esan Levykaluste blogi keittio ainoa mattamusta 5.jpg

Tähän keittiöön tehtiin todella iso saareke ja asiakas hieman miettikin, tuleeko siitä jo liian iso ja mahtuuko sen ympärillä liikkumaan hyvin. Tätä käytiin paikan päällä asiakkaan kanssa tarkasti mittailemassa ja yhdessä todettiin sen mahtuvan ja että tilaa jää myös liikkumiselle.

Keittiön suunnittelussa oli alkuun haastavaa, kun tila johon keittiö tehtiin on pitkä ja huoneeseen jäi palkki nykyisen keittiön ja toisen huoneen väliin. Tämä saatiin kuitenkin ratkaistua suhteellisen helposti, kun jätettiin vanha jääkaappi-pakastin niin sanotusti toiseen huoneeseen palkin taakse ja lähdettiin suunnittelemaan keittiötä sen pohjalta. Tässä oli myös suurena apuna asiakkaan ymmärrys, että remontti pitää olla todella perinpohjainen, jotta lopputuloksesta saadaan hyvä. Vesipisteen ja viemärin paikka vaihtoi useamman metrin paikkaa alkuperäisestä pisteestä.

Esan Levykaluste blogi keittio ainoa mattamusta 2.jpg

Esan Levykaluste blogi keittio ainoa mattamusta 6.jpg

Tässä keittiössä asiakkaan mielestä on parasta, kun kaikki heidän toiveensa saatiin toteutettua. Nyt keittiö on musta, työtasoa on paljon ja Ainoa -sarjan mattamusta ovi on helppo pitää puhtaana. Myös kaikille tavaroille on selkeät paikat, vaikka kaappitila on kokonaisuudessa hieman normaalia keittiötä pienempi.

Suunnittelijan kannalta parasta oli, kun asiakas tykästyi suunnitelmaan heti ihan täysin ja asiakkaan tyytyväisyys lopputulokseen oli palkitsevaa. Innostavinta oli, kun asiakas antoi selkeät mielipiteet, mitä he haluavat, mutta antoi sitten kaiken vapauden suunnitella keittiön heille. Tämä keittiön suunnittelussa oli jotain niin koukuttavaa, että oli pakko ottaa tietokone töiden jälkeen vielä kotiin ja suunnitella keittiö heti valmiiksi. Soitin illalla vielä asiakkaalle ja pyysin poikkeamaan. He tulivat katsomaan suunnitelmaa ja tykästyivät heidän uuteen keittiöönsä siltä istumalta.

Esan Levykaluste blogi keittio ainoa mattamusta 3.jpg

Keittiön materiaalit

Ovi: Ainoa Mattamusta
Taso: 20mm laminaattia, R55073 NW Hiekkamänty
Vedin: Vetimetön Piilo-runkorakenne
Muuta erityistä: Seinäkaapeissa painalluksella ylöspäin avautuvat Aventos HK-S TIPON mekanismit. Saarekkeessa Savon maahantuoma Bora Pure, liesitason ja tuulettimen yhdistelmä. Fiksusti sijoitettuja pistorasioita sekä ledvalaistus. Laatikoissa tammipuisia BOX -aterinlokerikkoja.

Esan Levykaluste blogi keittio ainoa mattamusta 8.jpg

tapio

Tapio M.

Rehellinen ja suoraselkäinen myyjä, joka on valmis selvittämään asiat perinpohjin ja näkemään vaivaa, jotta asiakas saa mitä tilaa. Tapiolla on hyvä kalustealan tuotetuntemus, sekä kokemusta myös asennustekniikasta. Ehdottoman pidetty myyntimies.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?