Kodinkoneiden aatelia

Esan Levykaluste Miele kaupallinen yhteistyö 4.jpg

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ MIELE

Korkea laatu, innovatiivisuus ja tuotteiden viimeistelty ulkonäkö ovat yhdistäviä tekijöitä Esan Levykalusteen ja vuonna 1899 perustetun Mielen välillä. Molemmat ovat perheyrityksiä, jotka tekevät tinkimätöntä työtä, jotta arkiset askareet niin keittiössä kuin kodinhoitohuoneessakin sujuvat helposti nyt ja tulevaisuudessa. Meillä Esan Levykalusteen myymälöissä on esillä useita Mielen kodinkoneita. Laadukkaita keittiökoneita on ilo esitellä ja osaa asiakkaat voivat myös konkreettisesti kokeilla.

Esan Levykaluste Miele kaupallinen yhteistyö 8.jpg

Esan Levykaluste Miele kaupallinen yhteistyö 6.jpg

Helppoa kuin ruoanlaitto

Miele valmistaa kodinkoneita myös ammattikäyttöön ja se näkyy paitsi tuotteiden käyttäjäystävällisyydessä myös innovatiivisuudessa. Käyttöjärjestelmistä pyritään tekemään sellaisia, että toiminnot koetaan loogisiksi ja helppokäyttöisiksi. Kun kodinkoneiden käyttö ei ole monimutkaista, vaan sujuu intuitiivisesti ja kätevästi, lieden äärellä voi keskittyä varsinaiseen ruoanlaittoon. Yksi esimerkki innovatiivisuudesta on alueeton induktiotaso, jossa keittoastioita voi siirrellä vapaasti. Älykkään uunin katossa oleva kamera lähettää kuvaa älypuhelimeesi, jolla voit seurata pullien paistumista tai säätää uunin toimintoja.

Esan Levykaluste Miele kaupallinen yhteistyö 5.jpg

Esan Levykaluste Miele kaupallinen yhteistyö 10.jpg

Kestävä käyttäjälle ja luonnolle

Mielen Yhä paremmin -sloganin mukaisesti työt tehdään superlaadukkaasti ja koneet onkin tehty kestämään kotitalouskäytössä jopa 20 vuotta. Valmistuksessa Miele huomioi niin kestävän kehityksen periaatteet kuin ympäristön. Tuotteet ovat sekä tuotannon että kestävyytensä ansiosta vastuullinen ja ympäristöystävällinen valinta. Innovatiivisilla ominaisuuksilla voidaan vähentää ympäristövaikutuksia. Itseannostelevan Miele-astianpesukoneen pesuainekiekko sisältää kaikki tarvittavat aineet ja kone annostelee juuri oikean määrän, ei tippaakaan liikaa. Vähemmän pesuaineita, vähemmän kuormitusta luonnolle. Mikä parasta, viimeistellyn ulkonäön lisäksi eri laitteet ovat keskenään yhteensopivia, joten tyylikkään kalustekokonaisuuden suunnittelu on helppoa.

Esan Levykaluste Miele kaupallinen yhteistyö 1.jpg

Tutustu Mielen uuteen mallistoon

miia

Miia R.

Keittiösuunnittelijamme Miia on kouluttautunut myös yrityksemme Miele-asiantuntijaksi. Hän tuntee Mielen koneet, niiden ominaisuudet ja malliston myyntitiimistämme parhaiten. Miia on super omistautunut asiakaspalvelija ja ahkera kuin mikä. Jokainen projekti on hänelle sydämen asia.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?