Arjen luksusta luodaan nyt näyttävillä vaatehuoneratkaisuilla

Esan Levykaluste Asumisen trendi Arjen luksusta 1.jpg
Tilasisustaja Sirpa Leinosen suunnittelema makuuhuone huokuu hotellitunnelmaa.

Vaatehuone kuin luksushotellissa? Kyllä, se on mahdollista Esan Levykalusteen vaatteiden säilytysratkaisuilla.

Vaatteiden säilytystä suunnitellessa on tärkeää ottaa huomioon tilan koko sekä ominaisuudet, joita tilaan eniten kaipaa.

– Tarvitaanko korkeaa tai matalaa tankotilaa hameille ja paidoille, piilotetaanko sukat vai jätetäänkö ne esiin korien avulla tai tarvitaanko pukeutumistilaan peiliä? kysyy Esan Levykalusteen toimitusjohtaja Jaakko Husari.

Esan Levykaluste Asumisen trendi Arjen luksusta 3.jpg

Esan Levykalusteen oma vaatesäilytysjärjestelmä on täysin asiakkaan toiveiden mukaan muunneltavissa yrityksen oman tuotekehityksen ja mittatilaustoteutuksen ansiosta. Säilytysjärjestelmä on näyttävä, helposti asennettava, kohtuuhintainen ja kaiken lisäksi kotimainen.

- Tämän tyyppiselle järjestelmälle on ollut kysyntää jo jonkin aikaa. Arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat piirsivät asiakkailleen näyttäviä vaatehuoneita ja halusimme vastata tähän tarpeeseen. Näin järjestelmä sai alkunsa, Husari kertoo

Esan Levykaluste Asumisen trendi Arjen luksusta 2.jpg
Vaatesäilytysjärjestelmään voi yhdistellä esimerkiksi korkeita ja matalia tankoja, avoimia hyllyjä, vinoja kenkähyllyjä, tai vetolaatikoita.

Vaatteiden säilytystilojen ei tarvitse näyttää ahtaalta eikä vaatteita tarvitse piilottaa suljettujen ovien taakse. Vaatehuoneesta voi saada avaran ja valoisan materiaalivalinnoilla, peileillä ja persoonallisilla sävyillä.

Vaatekaappeihin tai hyllyihin on mahdollista asentaa led-valaistus.

- Se on visuaalinen efekti. Valaistus tuo vaatteet esiin paremmin. Ja jos vaatehuoneessa on muuten huono yleisvalaistus, voidaan tällä parantaa sitä tehokkaasti, Husari sanoo.

Esan Levykalusteen säilytysjärjestelmää saa Setti- ja Priima-materiaaleissa. Setti on hieman edullisempi vaihtoehto ja valmistettu normaalista kalustelevystä. Priima on valmistettu korkealuokkaisesta matalapainelaminaatista.

Esan Levykaluste Asumisen trendi Arjen luksusta 12.jpg

– Ulkonäkö on vaatehuoneissa suuressa roolissa ja näitä materiaaleja saakin yhteensä 13 eri sävyssä. Ne kestävät tällaista käyttöä tosi hyvin, Husari sanoo.

Vaikka visuaalisuus on Husarin mukaan korostunut säilytystilojen suunnittelussa, on suurelle osalle asiakkaista käytännöllisyys kaikkein tärkeintä.

– Sen on toimittava arkikäytössä, Husari lisää.

Esan Levykaluste Asumisen trendi Arjen luksusta 4.jpg
Tämän valoisan ja tilavan vaatehuoneen runkomateriaali on Venza tammi melamiinilevyä. Tilaan on yhdistelty vaatetankoja, hyllyjä sekä vinoja kenkähyllyjä. Seinälle on ripustettu mittatilauksena tehty peili.

Esan Levykaluste Asumisen trendi Arjen luksusta 5.jpg
Lasisella liukuovella vaatehuoneen saa kätevästi erilleen makuuhuoneesta. Vaatehuoneen runkomateriaali ja ovet ovat Tolstoi tammi melamiinilevyä. Mustat Ligo-vetimet luovat kontrastin tammilevyn kanssa. Seinällä on mittatilauksena tehty kokovartalopeili.

Kotiin luksushotellin tuntua

Esan Levykaluste toteutti sisustussuunnittelija Sirpa Leinosen kanssa säilytystilat makuuhuoneeseen, pukeutumistilaan ja eteiseen. Tiloista huokuu luksus ja hotellimainen tunnelma: pinnat ovat tummia, vaatekaappien ovet ovat lasia ja niiden yläpuolelle on asennettu kohdevalot. Tunnelma on saanut inspiraationsa ulkomailta.

Esan Levykaluste Asumisen trendi Arjen luksusta 6.jpg
Käytännöllisen ja kauniin vaatekaapiston lasihyllyjen läpi näkee laatikostoihin, joissa on paikat vaatteiden lisäksi myös koruille, kelloille ja muille asusteille.

– Luksustunnelma luotiin esimerkiksi väreillä ja valaistuksella, Husari kertoo.

Näyttävän, kokoseinän levyisen kaapiston runkomateriaalina on korkealuokkainen italialainen kalustelevy, Priima Maya Pronssi, jonka pintakuosi muistuttaa ruskeaa nahkaa. Ovena vaatekaapistossa on musta Tiima alumiinikehäovi kirkkaalla lasilla. Vaatteet tulevat kauniisti esille valaistuksen ansiosta ja lasiovi pitää pölyt poissa.

Myös tyylikkään ja valoisan pukeutumishuoneen kalusteet on toteutettu Priima Maya Pronssi -kalustelevyllä. Laatikoston päällä oleva taso on tehty Sirpa Leinosen suunnitelman mukaisesti kirkkaasta lasista. Näin ylimpänä olevan laatikon sisältö näkyy kertasilmäyksellä, vaikka laatikkoa ei avaisikaan

Esan Levykaluste Asumisen trendi Arjen luksusta 7.jpg

Fiksuja ja näyttäviä ratkaisuja eteisen säilytykseen

Myös eteiseen on mahdollista valita vaatteiden säilytykseen kauniita mutta toimivia ratkaisuja. Erilaisilla istuimilla, materiaaleilla ja kaiken tilan tarkalla ja kekseliäällä käytöllä säilytyksestä saa persoonallisen.

Esan Levykaluste Asumisen trendi Arjen luksusta 8.jpg
Tämän eteisen vaatesäilytystilaan on jätetty runsaasti tilaa liukuovien ja kaapiston väliin. Peiliovilla tilaan on saatu valoa ja avaruuden tuntua.

Esan Levykaluste Asumisen trendi Arjen luksusta 9.jpg
Tässä eteisessä väreillä ja materiaaleilla on luotu luonnollinen ja kaunis kontrasti. Kauniin eteiskaapiston istumasyvennyksessä ja laskutasolla on käytetty upeaa pähkinäviilua. Ovena on maalattu vaaleanharmaa Muru mdf-ovi.

Esan Levykaluste Asumisen trendi Arjen luksusta 10.jpg
Sirpa Leinosen suunnitteleman eteiskaapiston keskellä on istuinsyvennys, joka korostuu kauniisti kohdevaloissa. Ovena on Ainoa Matta Laava.

Hyvällä suunnittelulla ja oikein valituilla kalustella pienistäkin tiloista saadaan maksimaalinen hyöty. Kauneutta ja käytännöllisyyttä kodin säilytysratkaisuihin saa materiaalivalinnoilla ja pienillä yksityiskohdilla, jotka ilahduttavat arjessa.

Esan Levykaluste toteuttaa säilytyksen tilaihmeitä hyödyntämällä jokaisen käytettävissä olevan millimetrin asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarjolla on niin liukuovikomeroita, avohyllyjä ja kaapistoja erilaisilla lisävarusteilla. Tärkeintä on, että kaikelle löytyy paikka!

Esan Levykaluste Asumisen trendi Arjen luksusta 11.jpg

Tule tutustumaan erilaisiin vaihtoehtoihin keittiömyymälöihimme.

Lisää inspiraatiota löydät Esan Levykalusteen sosiaalisen median kanavista:

hanna

Hanna H.

Vastaa Esan Levykalusteella muun muassa markkinoinnista ja mallistojen ylläpidosta. Innostuu uusista materiaaleista ja kuoseista ja kirjoittelee vapaa-ajallaan Arjen Karusellissa -nimiseen sisustuspainoitteiseen blogiinsa.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?