Ylellistä pähkinää

Esan Levykaluste Aava pahkina mattalakka Muru Valkea Raami runko Dekton Rem4.jpg

Tyylikkään persoonallisesta raamikeittiöstä oli asiakkaalla jo alun alkaen selkeä visio ja värivalinnat olivat jo pitkälle päätetty suunnittelun alkumetreillä. Pähkinäviilun ja valkoisen kontrasti on raikkaan ylellinen.

Esan Levykaluste Aava pahkina mattalakka Muru Valkea Raami runko Dekton Rem6.jpg

Dekton Rem tasona ja välitilaan osittain nostettuna sekä Magnolian valkoinen kiiltävä allas tukevat tyylivalintaa täydellisesti.

Esan Levykaluste Aava pahkina mattalakka Muru Valkea Raami runko Dekton Rem7.jpg

Esan Levykaluste Aava pahkina mattalakka Muru Valkea Raami runko Dekton Rem9.jpg

Poikkeuksellista keittiössä on avoin aamiaiskaappi ja ruokailutilaan johtavan oviaukon ympärille rakennettu kulkuväylä pähkinäviilusta. Näkymä ruokailutilasta keittiöön ja toisin päin oli tarkkaan harkittu. Keittiön paikka asunnossa oli alunperin viereisessä huoneessa, mutta asiakkaan suunnittelemassa remontissa keittiötä siirtämällä saatiin suora yhteys olohuoneen ja keittiön välille. Näin ikkuna sijoittui kauniisti keittiön kulmaan ja yläkaappiseinä pysyi yhtenäisenä.

Esan Levykaluste Aava pahkina mattalakka Muru Valkea Raami runko Dekton Rem3.jpg

Rakennus on 1960-luvulta. Sen ajan trendeihin kuuluivat muun muassa tiiliseinät, puun eri sävyt ja suuret ikkunat. Materiaalivalinnat tukevat näin 60-luvun tyypillistä sisustusta, mutta suunnittelu on toteutettu tämän päivän arkea huomioiden. Laadukkaat Miele-kodinkoneet tukevat keittiön ja kalusteiden värivalintoja palvellen käyttäjää varmasti vielä pitkään.

Esan Levykaluste Aava pahkina mattalakka Muru Valkea Raami runko Dekton Rem2.jpg

Keittiön materiaalit

Ovet: Aava pystyviilu Pähkinä mattalakka & Muru 19 502Y Jauho
Vedin: Asiakkaan itse hankkima krominen lankavedin
Taso & välitilan nosto: Dekton Rem

miia

Miia R.

Keittiösuunnittelijamme Miia on kouluttautunut myös yrityksemme Miele-asiantuntijaksi. Hän tuntee Mielen koneet, niiden ominaisuudet ja malliston myyntitiimistämme parhaiten. Miia on super omistautunut asiakaspalvelija ja ahkera kuin mikä. Jokainen projekti on hänelle sydämen asia.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?