Pohjois-Satakunnan Vuoden Nuori Johtaja 2020

Esan Levykaluste Jaakko Husari toimitusjohtaja Jämi84_2020 MTB.jpg

Kankaanpään Nuorkauppakamari ry ja Oma Säästöpankki ovat valinneet Pohjois-Satakunnan Vuoden Nuoreksi Johtajaksi 2020 toimitusjohtajamme Jaakko Husarin. Onnea Jaakko! Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun tavoitteena on nostaa esiin taitavia nuoria johtajia ja kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina.

Esan Levykaluste toimitusjohtaja vuoden nuori johtaja Jaakko Husari-03.jpg

Esa Husarin vuonna 1982 perustama Esan Levykaluste on lähes neljän vuosikymmenen aikana kasvanut laadustaan tunnetuksi kalustevalmistajaksi. Kotimaisen perheyrityksen toiminnan kärkiä ovat ensiluokkaiset materiaalit, korkealuokkainen työnjälki, omistautuva asiakaspalvelu ja luottokumppanit. Perheyrityksessä sitoutuminen ja tietotaidon siirtyminen ovat omaa luokkaansa. Kokemus ei karkaa yrityksestä, vaan hyödyttää asiakkaita. Tänä päivänä yrityksen toiminnan päävastuu on Esa Husarin pojilla ja kasvamassa on jo Husarien kolmas polvi.

Esan Levykaluste perhe Huurre tammi Ainoa Huippukiiltävä valkoinen Louhi Super white aamiaiskaappi.jpg

Jaakko on isä, aviomies, harrastelija-triathlonisti ja perheyrityksen toimitusjohtaja. Vuonna 2003 Jaakko aloitti täysipäiväisenä keittiömyyjänä perheyrityksessä. Osa-aikaisesti hän oli mukana jo opiskellessaan tuotantotaloutta Seinäjoen ammattikorkeakoulussa ja tietysti ensikosketukset työelämään tulivat jo nuorena jokavuotisina kesätöinä omalla tehtaalla.

”Yrittäjyyteen kuuluu kilpailuhenki ja sen takia myös urheilen. Olen luonteeltani eräällä tavalla kilpailija. Haluan ottaa itsestäni mittaa ja saavuttaa uusia meriittejä myös vapaa-ajalla. Kestävyysurheilu on lähellä sydäntä sen vuoksi, että siinä tulee kokeitua omia rajojaan. Mitä pidempi harjoitus tai kisa ja mitä enempi siinä joutuu itseään haastamaan niin sitä parempi fiilis siitä tulee. Siksi harrastan esimerkiksi triathlonia ja tämän lajeja erikseen. Niissä on tarpeeksi haastetta ja pysyy hyvässä kunnossa niin henkisesti kuin fyysisesti”, Jaakko kertoo.

Esan Levykaluste Jaakko Husari toimitusjohtaja Jämi84_2020 MTB-.jpg

Vuonna 2013 Jaakko Husari otti toimitusjohtajan pestin yrityksessä. Esan Levykaluste oli tärkeässä käännekohdassa. Markkinanäkymät alkoivat heikentyä ja piti tehdä iso päätös, laajennetaanko yritystä vai kuihdutaanko hiljalleen pois. Jaakko uskoi yritykseen. Yritysilme uudistettiin ja lokakuussa 2013 avattiin upouusi keittiömyymälä Tampereen Lielahteen.

Halu olla alan suunnannäyttäjä Suomessa näkyi investointeina Niinisalon tehtaaseen. Uudenlaisen tuotantotavan rakentamiseksi päätyöstökoneet uusittiin vuonna 2018. Myös myynnin ohjelmisto päivitettiin ja henkilökuntaa palkattiin lisää. Tampereen seudulla jalansijaa ja tunnettuutta saanut Esan Levykaluste muutti kesällä 2018 uusiin avarampiin myymälätiloihin Lielahdessa.

Esan Levykaluste toimitusjohtaja vuoden nuori johtaja Jaakko Husari-01.jpg

Usko yritykseen on kannattanut ja tuottanut tulosta. Onnistuneet rekrytoinnit ovat helpottaneet vastuun jakamista yrityksessä. Uudet henkilöt ovat tuoneet mukanaan arvokkaita, tuoreita näkemyksiä siitä, mihin suuntaan tulevaisuudessa mennään ja millä eväin. ”Meillä on tarkkaan pohdittu imago ja lupaamme asiakkaillemme laatua ja erinomaista asiakaskokemusta. Työntekijämme ovat avainroolissa näiden lupausten lunastamisessa, eikä Esan Levykalustetta olisi ilman heitä. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyvyys ovat meille erittäin tärkeitä asioita ja niihin panostetaan paljon”, toteaa Jaakko.

hanna

Hanna H.

Vastaa Esan Levykalusteella muun muassa markkinoinnista ja mallistojen ylläpidosta. Innostuu uusista materiaaleista ja kuoseista ja kirjoittelee vapaa-ajallaan Arjen Karusellissa -nimiseen sisustuspainoitteiseen blogiinsa.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?