Korkeapainelaminaattia ripauksella puuta

Esan Levykaluste Ainoa matta valkoinen matta musta vanerireuna Tee lakattu tammi1.jpg

Omakotitalon alakerta aiottiin remontoida kauttaaltaan. Asiakkaiden toiveena oli löytää keittiö, jossa pitää olla sitä ”jotakin”, mikä säväyttäisi ja tekisi vaikutuksen. Aiemman keittiöremontin osalta sellainen oli jo koettu ja nyt etsittiin samalaista iskua tähän kohteeseen. Ehdottomasti mielenkiintoisen kohteen ja haasteen sain hoidettavakseni.

Esan Levykaluste Ainoa matta valkoinen matta musta vanerireuna Tee lakattu tammi4.jpg

Perusteellisen alkukartoituksen jälkeen, päädyimme materiaaleissa hyvin kulutusta ja roisketta kestävään valkoiseen Ainoa -korkeapainelaminaattioveen. Myymälässämme olevassa mallikeittiössä asiakkaat ihastuivat heti mustaan vanerireunaiseen laminaattityötasoon ja niiden kaveriksi oli ehdottomasti saatava puiset nuppivetimet.

Esan Levykaluste Ainoa matta valkoinen matta musta vanerireuna Tee lakattu tammi6.jpg

Esan Levykaluste Ainoa matta valkoinen matta musta vanerireuna Tee lakattu tammi5b.jpg

Tilan haasteena oli toteuttaa saareketoiveet, joten tässä tapauksessa niemeke oli ainoa vaihtoehto tilankäytön vuoksi, joka erottaa keittiön ja olohuoneen toisistaan. Takaseinällä tasotilaa kasvatettiin syvemmäksi, antaen lisätilaa työskentelylle.

Esan Levykaluste Ainoa matta valkoinen matta musta vanerireuna Tee lakattu tammi3.jpg

Keittiön juju on seinäkaappien päältä laskeutuva työtaso, joka myötäilee niemekkeen muotoilua. Keittotasoksi valikoitui Bora Pure tasotuuletin, jolloin erillistä liesituuletinta ei tarvinnut asentaa niemekkeen päälle.

Keittiön materiaalit

Ovi: Ainoa Matta valkoinen
Vedin: Tee lakattu tammi
Laminaattitaso: Mattamusta

Esan Levykaluste Ainoa matta valkoinen matta musta vanerireuna Tee lakattu tammi2.jpg

Tilan kokonaisuuden viimeistelee asiakkaan upeasti toteutettu rimakatto, jonka epäsuora valo laskeutuu keittiöön pehmeästi. Loppuun vielä kuva suunnitteluohjelmasta napatusta näkymästä, johon asiakkaat ihastuivat. Fotorealistinen mallinnus antaa hyvin todellisuutta vastaavan kuvan tulevasta keittiöstä, eikä kauppoja tarvitse tehdä pelkän mallipalan ja mittapiirrosten perusteella.

Esan Levykaluste Ainoa matta valkoinen matta musta vanerireuna Tee lakattu tammi7.jpg

Lopputulokseen tyytyväinen asiakas projektin alkumetreiltä asti palkitsee parhaiten ja tästä on hienoa jatkaa kohti uusia suunnitelmia!

kimmo

Kimmo O.

Tampereen myyntitiimin uusimmalla vahvistuksella on huippuhyvä huumorintaju ja hän tulee toimeen kaikkien kanssa. Kimmo tuntee hyvin erilaiset kodinkoneet ja niiden ominaisuudet sekä taitaa haastavienkin tilojen mitoitukset.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?