Uusi elämä vanhalle asunnolle

Esan Levykaluste Blogi kerrostalo asunto remontti 3.jpg

Tämä täysin uuden ilmeen saanut kohde sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa lähellä kaikkia palveluja. Asunto remontoitiin kauttaaltaan myyntiä varten joten tehtävämme oli hyvin selkeä. Pääsimme yhteistyössä asiakkaan kanssa ideoimaan ja suunnittelemaan kalusteita jotka nostaisivat asunnon arvoa nykypäiväisiä tilaratkaisuja hyödyntäen.

Esan Levykaluste Blogi kerrostalo asunto remontti 4.jpg

Esan Levykaluste Blogi kerrostalo asunto remontti 2.jpg

Keittiön materiaalit

Ovet: Ainoa Mattamusta & Setti Tolstoi tammi
Vedin: Cubix 160 musta
Laminaattitaso: Musta laavakivi (poistunut malli, vastaava kuin U12007SX Musta laasti)

Esan Levykaluste Blogi kerrostalo asunto remontti 6.jpg

Keittiö ja olohuone haluttiin yhdeksi avaraksi tilaksi poiketen vanhasta pohjaratkaisusta. Fiksulla tilanjaolla keittiön ja olohuoneen välille saatiin haluttua avaruutta ja tilat yhdistyvät eteisen kalusteita myöten vaivattomasti. Saareke joka on olokeittiön keskiössä pitää sisällään integroidun tasotuulettimen. Integroitu tasotuuletin tuo paljon mahdollisuuksia sisustukselle ja onkin mielestäni saarekkeen kanssa koko asunnon sydän.

Eteisen materiaalit

Ovi: Ainoa Mattamusta
Vedin: Cubix 256 musta

Esan Levykaluste Blogi kerrostalo asunto remontti 5.jpg

Esan Levykaluste Blogi kerrostalo asunto remontti 7.jpg

Tilaa maksivoivan liukuoven takana oleva vaatehuone tuo pieneen asuntoon paljon käytännöllistä säilytystilaa. Vaatehuoneessa on ulosvedettäviä laatikostoja ja vaatetankotilaa.

Vaatehuoneen materiaalit

Runko ja ovi: Setti Tolstoi tammi
Vedin: Ligo 35 musta nuppi
Liukuovi: Yläkantoinen Kabinetti liukuovi opaalilasilla

Esan Levykaluste Blogi kerrostalo asunto remontti 8.jpg

Esan Levykaluste Blogi kerrostalo asunto remontti 1.jpg

Asiakkaan visio materiaalivalinnoista jatkuu joka huoneessa ja tilat yhdistyvät kaikkia yksityiskohtia myöten selkeäksi kokonaisuudeksi jota oli varmasti monen ostajan helppo lähestyä. Kohteen materiaalivalinnoissa suosimme laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja kuten tämä Ainoa mattamusta korkeapainelaminaatti.

Lopputulos on mielestäni oiva esimerkki kuinka rohkeilla ja kokonaisvaltaisilla valinnoilla voidaan antaa uusi elämä vanhalle asunnolle.

sonja

Sonja N.

Keittiösunnittelijallamme Sonjalla on sisustusarkkitehdin koulutus, mikä tuo hänelle todella hyvän pohjan kalustealan suunnittelutyöhön – hän osaa nähdä tilat kokonaisuutena ja yhdistää kalusteet materiaaleiltaan ja tyyliltään saumattomasti ympäröivään tilaan.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?