Kaikki alkaa keittiömyymälästä

Esan Levykaluste Tampere keittiomyymala Lielahti keittiosuunnittelu 1.jpg

Uusinta uutta, yllättäviä erikoisratkaisuja, päätähuimaava tuotevalikoima ja työstään innostuneita keittiösuunnittelijoita. Tätä kaikkea löytyy Esan Levykalusteen Tampereen myymälästä. Monet yllättyvät sisään tullessaan siitä, kuinka upea myymälä meillä on.

Oman tehtaan ansiosta pystymme tarjoamaan myös mittatilaustuotteita ja erikoisratkaisuja, joihin isot ketjut eivät taivu. Tyytyväisten asiakkaiden ansiosta tieto kiirii kauas, ja uudet asiakkaat löytävät tiensä myymälään.

Esan Levykaluste Tampere keittiomyymala Lielahti keittiosuunnittelu 6.jpg

Myymälässä on esillä upea valikoima erityylisiä keittiöitä, wc-kalusteita, kodinhoitotilojen ja vaatesäilytyksen malliryhmiä sekä tietysti saatavilla olevat mallit niin ovista, tasoista, mekanismeista kuin vetimistä. Myymälässä voi tutustua myös suosittujen aamiaiskaappien eri vaihtoehtoihin.

Esan Levykaluste Tampere keittiomyymala Lielahti keittiosuunnittelu 10.jpg

Perinteisten tasomateriaalien lisäksi myymälästä löytyy erilaisia kvartsitasoja, keraamisia Dektontasoja sekä tuppeensahattua lankkua. Näyttelyä päivitetään säännöllisesti, joten kiinnostavia ideoita löytyy kaikista tuoteryhmistä.

Esan Levykaluste Tampere keittiomyymala Lielahti keittiosuunnittelu 4.jpg

Aikaa ja ajatusta suunnittelulle

Varsinainen suunnitteluaika kannattaa aina varata etukäteen – näin suunnittelija on paikalla vain sinua varten. Onnistuneen lopputuloksen takaamiseksi on tärkeää kartoittaa toiveet ja tarpeet yhdessä asiakkaan kanssa. Myös budjetti antaa suuntaviivoja eri vaihtoehdoille, ja alustavat mitat on hyvä olla mukana. Tämän pohjalta keittiömyyjä pääsee tekemään kalustesuunnitelman.

Esan Levykaluste Tampere keittiomyymala Lielahti keittiosuunnittelu 2.jpg

Hyvä suunnittelu on Esan Levykalusteen valtti, johon panostamme aikaa ja osaamista. Pääsääntöisesti teemme myös tarkistusmittauskäynnin kohteeseen, jolloin kalusteiden mittavastuu on meillä eikä asiakkaalla.

Kun suunnitelmat on hyväksytty, tehdään Niinisalossa sijaitsevaa tehdasta varten työkuvat kalusteiden valmistusta varten. Iso osa kalusteista toimitetaan asennettuna, jolloin niille saa tavallista pidemmän takuuajan.

Esan Levykaluste Tampere keittiomyymala Lielahti keittiosuunnittelu 3.jpg

Ajaton valkoinen on keittiökalusteiden ikisuosikki, mutta uusiakin tuulia on näkyvissä. Pidemmän aikaa pinnalla ollut musta sekä maanläheiset, neutraalit sävyt jatkavat suosiotaan. Puupintojen kysyntä on vilkastunut niin ovissa, tasoissa kuin vetimissä.

Maalisävyjen valikoima on valtava, joten rohkeitakin kalustevärejä toteutetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Yhä enemmän kiinnitetään huomiota myös kalusteiden ekologisuuteen, käytännöllisyyteen ja pitkäikäisyyteen.

Esan Levykaluste Tampere keittiomyymala Lielahti keittiosuunnittelu 9.jpg

Kaiken kaikkiaan asiakkaat arvostavat Esan Levykalusteen kotimaisuutta ja sitä, että olemme perheyritys, jonka tehdas sijaitsee lähellä.
 

Varaa maksuton suunnitteluaika

mari

Mari K.

Tampereen myymälää luotsaava Mari inspiroituu sisustusblogeista ja tuntee uusimmat keittiötrendit. Mari on ammattitaitoinen ja työlleen omistautunut keittiösuunnittelija, joka pystyy työssään hyödyntämään myös sisustussuunnittelijan koulutustaan.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?