Omakotitalon kalusteissa luonnollisia ja kestäviä materiaaleja

Esan Levykaluste Skandi Luonnonvari tammi Louhi Baltic Green1.jpg

Persoonallisesti sisustetun uudiskohteen kalustesuunnittelusta vastasi myymäläpäällikkömme Mari Kailanto Tampereen myymälästä. Keittiöön toteutettiin upea kokonaisuus käyttäen kuviokohdistettuja tammiviiluovia sekä tasoissa vihertävää aitoa luonnonkiveä.

Esan Levykaluste Skandi Luonnonvari tammi Louhi Baltic Green2.jpg

Uuden Skandi-malliston ovet ovat todella laadukkaita niin materiaaleilta kuin pintakäsittelyltäänkin. Skandi-oven reunassa on massiivipuinen vedinlista, jossa on avaamista helpottava sormikolo.

Esan Levykaluste Skandi Luonnonvari tammi Louhi Baltic Green6.jpg

Tasoksi valittiin Louhi Stonesin Baltic Green luonnonkivitaso. Kiillotettu graniitti on hyvin kulutusta kestävä ja pitkäikäinen materiaalivalinta. Lisäksi kivitasot käsitellään tehtaalla suoja-aineella, joka estää lian ja kosteuden imeytymisen kiveen.

Esan Levykaluste Skandi Luonnonvari tammi Louhi Baltic Green5.jpg

Kylmälaitteet on integroitu kalusteovien taakse piiloon. Saarekkeeseen asennettiin tehokas ja käytännöllinen Bora yhdistelmäliesitaso, joka imee höyryt alaspäin aktiivihiilisuodattimeen ja puhaltaa sokkelista huoneilmaan.

Esan Levykaluste Skandi Luonnonvari tammi Louhi Baltic Green3.jpg

Aterimia ja muita tarvikkeita aseteltiin kauniisiin tammipuisiin Box-lokerikkoihin. Altaaksi valittiin kiveen altapäin kiinnitetty allas Blanco Subline 500-U.

Esan Levykaluste Skandi Luonnonvari tammi Louhi Baltic Green4.jpg

Esan Levykaluste Ainoa Cashmere matta Louhi Fior di Pesco Kodinhoitohuone1.jpg

Kauniin ja valoisan kodinhoitohuoneen kalusteisiin valittiin seesteiset Kashmirin sävyiset ovet. Suomalainen Woodio-allas toistaa upeasti CLT-seinien puunsävyä.

Esan Levykaluste Ainoa Cashmere matta Louhi Fior di Pesco Kodinhoitohuone2.jpg

Tila toimii mainiosti myös kotiväen arkieteisenä, sisääntulon yhteyteen rakennettiin penkki ja saatiin runsaasti säilytystilaa vaatteille.

Esan Levykaluste Ainoa Cashmere matta Louhi Fior di Pesco Kodinhoitohuone3.jpg

Esan Levykaluste Ainoa Cashmere matta Louhi Fior di Pesco Kodinhoitohuone4.jpg

Wc-tilan allaskalusteeseen valittiin sama tammiviiluinen Skandi-ovi, kuin keittiöönkin. Myös kalusteen näkyvät sivut tehtiin tammiviilusta. Allastasona on Otsosonin näppärä Minimeri 800C valumarmoriallas.

Esan Levykaluste Skandi Luonnonvari tammi kylpyhuone wc.jpg

Kompaktin kylppärin allaskalusteessa on mustaksi petsattu Luoto-saarniovi. Kauniin terrazzotason päälle valittiin suloinen mattavalkoinen Uoma valumarmoriallas.

Esan Levykaluste Luoto 085 musta saarni Louhi Palladio Dodge kylpyhuone wc1.jpg

hanna

Hanna H.

Vastaa Esan Levykalusteella muun muassa markkinoinnista ja mallistojen ylläpidosta. Innostuu uusista materiaaleista ja kuoseista ja kirjoittelee vapaa-ajallaan Arjen Karusellissa -nimiseen sisustuspainoitteiseen blogiinsa.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?