Edustuskelpoinen, mutta ennen kaikkea kodikas

Esan Levykaluste Blogi edustustilat keittio baari 1.jpg

Joustavuus, laatu ja palvelun monipuolisuus ratkaisivat, kun Kortesniemen yrittäjäpariskunta teki kalustekaupat Esan Levykalusteen kanssa.

Markku ja Paula Kortesniemi ovat itsekin puualan yrittäjiä, joten he osaavat arvostaa kotimaista puusepäntyötä. Isojoelle rakennetussa, itse suunnitellussa ja valmistetussa puuelementtitalossa on saman katon alla sekä yrityksen edustus- että toimistotilat. Keväällä 2019 valmistuneessa talossa riittää kauniita ja käytännöllisiä yksityiskohtia. Lupakuvat olivat Kortesniemien omaa käsialaa, mutta kalusteiden suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa pallo siirtyi Esan Levykalusteen Jaakko Husarille. Ison kokonaisuuden tiimoilta suunnittelutapaamisia kertyi useampia ja niiden aikana toiveet konkretisoituivat.

Esan Levykaluste Blogi edustustilat keittio baari 2.jpg

Esan Levykaluste Blogi edustustilat keittio baari 2b.jpg

Valloittavan vaalea keittiö

Asuntomessuilla ahkerasti kierrelleet Kortesniemet olivat ihastuneet vetimettömään Piilo-runkorakenteeseen, joka valittiin sekä edustus- että toimistotilojen keittiöön. Edustustilojen keittiöön haluttiin ehdottomasti vaalea värimaailma ja ovimalliksi valikoitui sormenjälkivapaa pelkistetty Ainoa mattavalkoisena. Kortesniemet kiittelevät saarekkeeseen integroitua Bora Classic –kokonaisuutta, jossa liesituuletin on integroitu liesitasoon. Sen ansiosta toivelistalla ollut iso saareke voitiin toteuttaa ilman perinteistä liesituuletinta. Vaaleat värisävyt jatkuvat myös kodinhoitohuoneessa ja rakennuksen kolmessa wc-tilassa, joiden ovimallina on lumivalkoinen, vedinurallinen Ryhti. Kodinhoitohuone toimii myös saunan pukutilana, joten sinne saatiin kodikkuutta massiivitammisille tasoilla ja tammensävyisillä yläkaapeilla.

Esan Levykaluste Blogi edustustilat keittio baari 6.jpg

Esan Levykaluste Blogi edustustilat keittio baari 7.jpg

Tummaa kontrastia taukotilaan

Yrityksen toimistotilojen puolella sijaitsevaan taukotilaan tehtiin pieni mutta hyvin varusteltu keittiö. I-mallisen kaapiston päävärinä on musta, joka on oiva kontrasti vaaleille seinä- ja lattiapinnoille. Vetimetön kokonaisuus toteutettiin Piilo-rungon avulla ja ovimallina on musta mattapintainen Ainoa aitovanerisella reunalla. Kodinkoneet integroitiin kalusteisiin, jolloin avotilassa olevan keittiön ilme on selkeämpi.

Esan Levykaluste Blogi edustustilat keittio baari 3.jpg

Kompaktista keittiöstä löytyy kaikki tarvittava – henkilökunnan kahvipausseja ilahduttaa myös AEG:n kahvikone, jolla voi surauttaa vaikka erikoiskahvit. Sekä edustus- että toimistotiloihin mietittiin myös kodinkoneet yhdessä Jaakko Husarin kanssa. Kaikkien kodinkoneiden sisällyttäminen Esan Levykalusteen kokonaistoimitukseen oli Kortesniemien mukaan helpotus ja säästi heiltä aikaa.

Esan Levykaluste Blogi edustustilat keittio baari 4.jpg

Esan Levykaluste Blogi edustustilat keittio baari 8.jpg

Rima korkealla

Esan Levykalusteen puusepät pääsivät näyttämään osaamistaan toden teolla, sillä taloon toteutettiin peruskalusteiden lisäksi näyttäviä erikoisratkaisuja, kuten edustuskäyttöön soveltuvat oleskelu- ja baaritilat. Erityisen tyytyväisiä Kortesniemet ovat upeisiin tammirimoituksiin, jotka toteutettiin tummasävyisiin ja tunnelmallisiin edustustiloihin. Jaakko Husarin suunnittelemat rimoitukset kiertävät baarinurkkauksen seinällä ja baaritiskissä. Rimoitukset sekä tilaan valmistetut muut massiivipuu- ja viiluosat petsattiin Kortesniemien toiveiden mukaan sekoitetulla sävyllä.

Esan Levykaluste Blogi edustustilat keittio baari 9.jpg

Kokonaispalvelun viimeisteli kalusteiden asennus, jonka ansiosta myös takuuaika on pidempi. Kortesniemet kiittelevät lopputulosta ja etenkin sitä, että kaikki ison kalustetoimituksen erikoisratkaisutkin onnistuivat samassa paikassa ja juuri sellaisina kuin he toivoivat. Puusepäntyötä parhaimmillaan siis.

Artikkeli on julkaistu Esan Levykalusteen Tuokio -asiakasjulkaisussa Helmikuussa 2021.

jaakko

Jaakko H.

Esan Levykalusteen toimitusjohtaja ja todellinen työmyyrä. On myyntityössä kotonaan kuin kala vedessä. Harrastaa intohimoisesti pyöräilyä ja luo omalla esimerkillään innostavaa työilmapiiriä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?