Innovatiivisia uutuusratkaisuja unelmien keittiöön

BORA_X-Pure_PUXU_PUXA_Eichekueche_ISOcoaV2_2.jpg

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ SAVO DESIGN

Keittiö on kodin sydän ja monien mielestä asunnon tärkein tila. Siellä vietetään niin paljon aikaa, että arkipäivän toimintoja ja ruoanlaittoa helpottavat innovaatiot tulevat tarpeeseen.

Keittotasoon integroidut, alaspäin imevät liesituulettimet ovat yhä halutumpia sekä sisustuksellisista että toiminnallisista syistä. Niiden tarjoama avoin näkymä ja raikas sisäilma houkuttelevat monia. Parhaissa laitteissa on lisäksi monia käyttöä helpottavia innovaatioita. BORA on näiden tasotuulettimien pioneeri ja erottuu laajalla mallistollaan.

BORA_Pure_PUED_Rehkarree.jpg
BORA Pure

BORA-malliston uusimmat laitteet BORA X Pure, BORA Pure, BORA Classic 2.0 All Black ja BORA Professional 2.0 All Black sopivat mainiosti moderniin keittiöön. Niitä yhdistää minimalistisen pelkistetty muotoilu ja huippuluokan käytettävyys. Hiljainen äänitaso, intuitiivinen ohjaus, höyrynpoiston automaattinen ohjaus ja erittäin helppo puhdistettavuus tekevät niiden käyttämisestä miellyttävää ja vaivatonta. Ruoanlaittoon on myös tilaa hulppeasti – laitteiden keittotasoille mahtuu helposti neljä isoa keittoastiaa samanaikaisesti. Tehokas tuuletin poistaa lisäksi kaikki ruoankäryt ja laadukkaat suodattimet hävittävät myös hajut, joten keittiön sisäilma todellakin pysyy raikkaana.

BORA-Professional-AllBlack_pkasfiab_hummer_mit-kochfeldanzeige.jpg
BORA Professional 2.0 All Black

Vapautta keittiösuunnitteluun

Samaan aikaan kun avokeittiöt jatkavat yleistymistään, rakennetaan yhä enemmän pieniä asuntoja, joissa keittiöt ovat usein hyvinkin pieniä. Tehokas tilankäyttö ja toiminnallisuus ovat tärkeitä niin suurissa kuin pienissäkin keittiöissä.

BORA-uutuudet ovat omiaan avokeittiön saarekkeeseen tai niemekkeeseen, mutta sopivat hyvin myös seinän viereen tai ikkunan eteen. Seinän viereen asennettaessa ratkaisut vapauttavat tilaa esimerkiksi yläkaapeille, mikä voi olla kullanarvoista pienissä keittiöissä, joissa kaikki neliöt on saatava hyötykäyttöön. Avaruutta ja selkeyttä voidaan luoda myös jättämällä yläkaapit keittotason yläpuolelta pois ja hyödyntämällä seinä esimerkiksi valaistukseen. Tehokkaan imuyksikön ansiosta BORA-laitteet voidaan asentaa myös ikkunan eteen. Käryt katoavat alaspäin ennen kuin ne ehtivät nousta huoneilmaan, ja ikkuna pysyy puhtaana.

BORA_Classic_CKIW-CKFI_Wok_AllBlack_ISOcoatedV2.jpg
BORA Classic 2.0 All Black

Yksilöitävyys on tätä päivää

Modulaaristen BORA Professional 2.0 ja BORA Classic 2.0 ratkaisujen avulla voit rakentaa juuri omiin tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden yhdessä tehokkaan imuyksikön kanssa. Saatavana on laaja valikoima erilaisia keittotasoja – esimerkiksi rajaton induktio, Teppanyaki teräsgrillitaso ja kaasu – ja myös useamman keittotason sisältävät sekä pienet yhden keittoalueen yhdistelmät ovat mahdollisia.

Uuden BORA X Puren intuitiivisen sControl-ohjauspaneelin LED-valaistus on seesteisen sinivalkoinen ja laitteen ilmanohjain tyylikkään moderni. BORA Puren ilmanohjain taas on mahdollista yksilöidä kodin värimaailmaan sopivaksi. Värivalikoimaan kuuluvat mustan lisäksi jadenvihreä, greige, sininen, punainen ja oranssi.

2019_Druck_BORA_X-Pure_PUXU_PUXA_Bedienfeld_lores.jpg
BORA X Pure

Unelmien keittiö vastaa asukkaiden yksilöllisiä tarpeita sekä toiminnallisuudeltaan että ulkonäöltään. Lukuisia designpalkintoja voittaneet BORA-laitteet tarjoavat suunnittelun vapauden ja ylivoimaista käytettävyyttä moderniin keittiöön sopivalla minimalistisella designilla.

Tiedustelut Savo Design & Technic Oy

hanna

Hanna H.

Vastaa Esan Levykalusteella muun muassa markkinoinnista ja mallistojen ylläpidosta. Innostuu uusista materiaaleista ja kuoseista ja kirjoittelee vapaa-ajallaan Arjen Karusellissa -nimiseen sisustuspainoitteiseen blogiinsa.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?