Bora-koulutus Savolla

Esan_Levykaluste_Bora_Koulutus_1.jpg

Myyntihenkilöstömme sai osallistua torstaina 29.8. todella mukavaan ja antoisaan Bora-koulutukseen Savolla. Pelkän nippelitiedon pänttäämisen sijaan saimme opetusta ihan käytännön tasolla. Saimme valmistaa todella maistuvia ruokia mukavassa seurassa ja opimme miten Boraa käytetään ja millasia ominaisuuksia sillä on käytännössä. Tekemällähän oppii parhaiten ja on todella tärkeää että myyjä osaa kertoa pintaa syvemmältä, miten sitä kaupan kohteena olevaa laitetta uudessa keittiössä sitten käytetään.

Esan_Levykaluste_Bora_Koulutus_Teppanyaki_Lohi2.jpg

Esan_Levykaluste_Bora_Koulutus_Teppanyaki_Lohi.jpg

Bora on siis keittotason ja liesituulettimen yhdistelmä, jolloin et tarvitse erillistä liesituuletinta. Nykyaikasissa keittiöissä keittotaso sijoitetaan usein saarekkeeseen ja pelkistettyä ilmettä ei haluta rikkoa katosta roikkuvalla tuulettimella. Bora on tähän todella hyvä ratkaisu. Keittoalueiden välillä on aukko, johon ruuanlaitossa syntyvät höyryt ja käryt imetään. Boran imutehokkuus on aivan omaa luokkaansa eivätkä muut asunnossa oleskelevat joudu kärsimään esimerkiksi lettujen paistosta syntyvästä kärystä. Boraa maahantuo Savo Oy ja jälleenmyy muun muassa Esan Levykaluste.

Esan_Levykaluste_Bora_Koulutus_Teppanyaki_Rapupasta2.jpg

Esan_Levykaluste_Bora_Koulutus_Teppanyaki_Rapupasta.jpg

Aluksi valmistimme teppanyakilla paistettua lohta kurkku-omena pedillä, joka oli höystetty piparjuuritahnalla ja creme fraicella. Seuraavaksi nautimme valkoviinillä, valkosipulilla ja chilillä maustettua rapupastaa. Valkosipulilla ja chilillä marinoidut ravut paistettiin teppanyakilla. Jälkiruuaksi nautimme niin ikään teppanyakilla paistettuja lettuja, marjojen ja vaniljakastikken kera. Suussasulavien lettujen salaisuus on teppanayakin tarkka lämpötila ja tietysti voi.

Esan_Levykaluste_Bora_Koulutus_Teppanyaki_Lettu2.jpg

Esan_Levykaluste_Bora_Koulutus_Teppanyaki_Lettu.jpg

Bora-kokkaus- ja koulutuspäivä Savolla oli unohtumaton elämys ja antoi myyjillemme paljon käytännön tietoa laitteesta. Suosittelemme ehdottomasti harkitsemaan Boran hankkimista uuteen keittiöösi, mikäli pidät keittiön pelkistettyä ulkonäköä tärkeänä ja olet intohimoinen kokkaaja. Tämän kanssa ruuanlaittoharrastus saa aivan uudenlaista potkua ja pystyt loihtimaan ravintolatasoisia ruokia omassa keittiössäsi!

Esan_Levykaluste_Bora_Koulutus_2.jpg

jaakko

Jaakko H.

Esan Levykalusteen toimitusjohtaja ja todellinen työmyyrä. On myyntityössä kotonaan kuin kala vedessä. Harrastaa intohimoisesti pyöräilyä ja luo omalla esimerkillään innostavaa työilmapiiriä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?