Harmoniaa ja hotellifiilistä

Esan Levykaluste blogi vaatesailytys Sirpa Leinonen 1.jpg

Ison osan vuodesta ulkomailla asuva pariskunta halusi uudistaa kotiaan tyyliinsä sopivaksi. Toiveissa korostuivat ulkomaiset vaikutteet ja hotellimainen, ylellinen tunnelma. Sisustussuunnittelija Sirpa Leinosen suunnittelemat säilytyskalusteet valmisti luottokumppani Esan Levykaluste, jossa suunnitelmien viimeistelystä vastasi keittiösuunnittelija ja myymäläpäällikkö Mari Kailanto.

Hotellitunnelmissa

Makuuhuoneeseen asiakas toivoi hotellimaista fiilistä ja kansainvälistä tyyliä. Erityistoiveena oli lasiovellinen vaatekaapisto, jossa on kohdevalaistus. Näyttävän, koko seinän levyisen kaapiston runkomateriaalina on korkealuokkainen italialainen kalustelevy, Priima Maya Pronssi, jonka pintakuosi muistuttaa ruskeaa nahkaa.

Esan Levykaluste blogi vaatesailytys Sirpa Leinonen 2.jpg

Käytännöllisen ja kauniin vaatekaapiston lasihyllyjen läpi näkee laatikostoihin, joissa on paikat vaatteiden lisäksi myös koruille, kelloille ja muille asusteille. Ovena vaatekaapistossa on musta Tiima alumiinikehäovi kirkkaalla lasilla. Lasiovien takana vaatekaapisto on samaan aikaan kauniisti näkyvillä ja pölyltä suojassa. Mattamustat vetimet ovat alakaapeissa Cubix ja yläkaapeissa Tune.
 

Priima_Maya_Pronssi_.jpg Alumiinikehaovi_Tiima_.jpg

Esan_Levykaluste_Nuppi_Tune_Mattamusta.jpgCubix_musta_.jpg

 

Näyttävä sisääntulo

Uuden lattiasta kattoon ulottuvan eteiskaapiston ruskeanharmaiden ovien takaa löytyy reilusti säilytystilaa. Ainoa -ovissa on helppohoitoinen, sormenjälkivapaa mattapinta. Kaapistorivin keskelle Sirpa suunnitteli istuinsyvennyksen, jonka pukeutumispeilin edustalla oleva muhkea penkki korostuu kauniisti kohdevaloissa.

Esan Levykaluste blogi vaatesailytys Sirpa Leinonen 4.jpg

– Pienet yksityiskohdat, kuten pitkien vetimien sijoittaminen hieman tavallista alemmas antoivat loppusilauksen tyylikkäille kalusteille, Sirpa kertoo.

Eteiskaapiston mattapintaisen Ainoa-ovimallin sävy on Laava ja vetimenä on musta Cubix. Harmonisen värimaailman lisäksi kokonaisuuden suunnittelussa kiinnitettiin erityishuomiota myös valaistukseen. Sekä eteisen että makuuhuoneen kaapistoihin integroitiin himmennettävät kohdevalot.

Esan Levykaluste blogi vaatesailytys Sirpa Leinonen 3.jpg

Yksilöllinen ja näyttävä vaatehuone

Myös tähän ylelliseen kohteeseen toteutettiin kalusteet yhteistyössä tilasisustaja Sirpa Leinosen kanssa. Tyylikkään ja valoisan pukeutumishuoneen kalusteet valmistettiin niin ikään korkealuokkaisella italialaisella Priima Maya Pronssi -kalustelevyllä, joka muistuttaa nahkaa. Laatikoston päällä oleva taso on kirkasta lasia.

Esan Levykaluste blogi vaatesailytys Sirpa Leinonen 6.jpg

Esan Levykalusteen oma säilytysjärjestelmä on näyttävä, kotimainen, kohtuuhintainen ja helppo asentaa. Hyllyjä, vinoja kenkähyllyjä, laatikoita, koreja, tankoja sekä housutelineitä voi yhdistellä yksilöllisesti ja kalusteeseen voidaan myös integroida led-valaistus.

Vuodesta 2007 Sisustussuunnittelijana toiminut Sirpa Leinonen sukkuloi työprojektien merkeissä eripuolilla Pirkanmaata ja pääkaupunkiseutua. Laajan kumppaniverkoston ansiosta asiakas saa Sirpan kautta remontti- tai rakennusprojektin tarvittaessa avaimet käteen –palveluna.

Esan Levykaluste blogi vaatesailytys Sirpa Leinonen 5.jpg

hanna

Hanna H.

Vastaa Esan Levykalusteella muun muassa markkinoinnista ja mallistojen ylläpidosta. Innostuu uusista materiaaleista ja kuoseista ja kirjoittelee vapaa-ajallaan Arjen Karusellissa -nimiseen sisustuspainoitteiseen blogiinsa.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?