Kivi – luonnollisesti paras valinta

Esan Levykaluste Kaupallinen yhteistyo Louhi Stones logolla.jpg

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Louhi Stones on osa Vientikivi Groupia, jolla on suomalaisena yhtiönä lähes 90 vuoden kokemus kivenkovasta laadusta. Yhtiöllä on kolme kivitehdasta Suomessa. Uudistuva mallisto ja kestävä kehitys ohjaavat Vientikiven toimintaa laadun lisäksi.

Kodin käytetyimpiä tiloja ovat keittiöt, wc:t, kylpy- ja takkahuoneet sekä terassit. Kivipintojen hyötyjä ovat näyttävyys, kulutuksenkestävyys, helppohoitoisuus ja allergiavapaus. Onpa kodin tyyli moderni, klassisen arvokas, maalaisromanttinen tai rokkaavan rustiikkinen, Louhi Stonesilta löytyy tasokas vaihtoehto monipuolisesta valikoimasta.

Esan Levykaluste Kaupallinen yhteistyo Louhi Stones 5.jpg

Miksi kivi?

Kivitaso on luonnollinen, ympäristöystävällinen ja ekologinen materiaalivalinta. Kivi on ympäristöä arvostavan laatutietoisen kuluttajan valinta ja se on hintalaatusuhteeltaan lyömätön. Suomalainen työ, vähäpäästöinen toimitusketju ja vuosikymmenten käyttöikä ovat todellisia kestävän kehityksen arvoja, jotka vain aidolla kivitasolla saavutetaan.

Luonnonkivi on aito - isoina lohkareina maaperästä louhittu - luonnontuote. Lohkare sahataan tasoaihioiksi ja viimeistellään halutulla pinnalla. Jokainen taso on kuvioltaan uniikki.

Erikoiskvartsit, kvartsit ja Dektonit ovat teollisesti ihmisen valmistamia. Materiaalit valmistetaan eri menetelmin käyttämällä luonnon eri mineraaleja sekä sidosaineita. Valmistusprosessi mahdollistaa lukuisan määrän eri vahvuisia ja värisiä tuotteita.

Esan Levykaluste Kaupallinen yhteistyo Louhi Stones 4.jpg

Esan Levykaluste Kaupallinen yhteistyo Louhi Stones 8.jpg

Luonnonkivitasoissa kuviointi on läpi kiven. Luonnonkivi on aito, pitkäkestoinen, ekologinen materiaali ja se säilyttää arvokkuutensa. Se on luonnostaan hygieeninen ja kestää kovaa kulutusta. Luonnonkiven mallipala on aina suuntaa antava.

Erikoiskvartsien pinta on lasimaisen korkeakiiltoinen. Mahdollinen kuviointi on ainoastaan pinnalla. Erikoiskvartsit kestävät hyvin kuumuutta, jopa 1000 astetta. Lisäksi niiden pinta ei ime nesteitä ja ne ovat luonnostaan hygieenisiä.

Esan Levykaluste Kaupallinen yhteistyo Louhi Stones 9.jpg

Esan Levykaluste Kaupallinen yhteistyo Louhi Stones 3.jpg

Kvartsien luonnosta peräisin olevat mineraalit antavat kuoseille laajan värivalikoiman. Kuviointi jatkuu läpi tason. Kvartsitasot ovat hygieenisiä ja niillä on alhainen vedenimukyky. Huomioitavaa on niiden rajallinen kuumuuden kesto – suosittelemme käyttämään pannunalusta.

Dektoneissa kuviointi on ainoastaan pinnalla. Dekton kestää hyvin kovaakin kulutusta ja kuumuutta, jopa 800 asteeseen. Lisäksi sen pinta ei ime nesteitä.

Esan Levykaluste Kaupallinen yhteistyo Louhi Stones 7.jpg

Kivitason hinta

Helppo muistisääntö on, että valmiin paikalleen asennetun kivitason hinta muodostuu keskimäärin puoliksi materiaalista ja toinen puoli muodostuu erilaisista työstöistä sekä toimituksesta, asennuksesta ynnä muusta.

Eri materiaalien hinta vaihtelee. Materiaalien hinnanvaihtelu vaikuttaa vain puoleen osaan kokonaishinnasta. Työstöjen, toimituksen, asennuksen ynnä muiden palveluiden hinta ei juuri muutu materiaalin mukaan.

Esan Levykaluste Kaupallinen yhteistyo Louhi Stones 6.jpg

Louhi Stonesin mallisto, Look Book ja tietoa kivipintojen helppohoitoisuudesta löytyvät osoitteesta www.louhistones.fi

hanna

Hanna H.

Vastaa Esan Levykalusteella muun muassa markkinoinnista ja mallistojen ylläpidosta. Innostuu uusista materiaaleista ja kuoseista ja kirjoittelee vapaa-ajallaan Arjen Karusellissa -nimiseen sisustuspainoitteiseen blogiinsa.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?