Pikkujoulu brunssit sisustus suunnittelijoille ja arkkitehdeille

Esan Levykaluste Pikkujoulubrunssi 2022 6.jpg
Kuvat Kimmo Oinonen

Vuosi sitten järjestimme Tampereen keittiömyymälässä ensimmäisen pikkujoulubrunssimme, joka oli suunnattu yhteistyökumppaneillemme, sisustussuunnittelijoille ja arkkitehdeille. Tapahtuma oli menestys, joten toteutimme tänä vuonna sen uudelleen, tällä kertaa tapahtuma järjestettiin Tampereen lisäksi upouudessa Helsingin showroomissamme. Pikkujoulubrunssistamme tulee varmasti monivuotinen perinne.

Esan Levykaluste Pikkujoulubrunssi 2022 8.jpg

Esan Levykaluste Pikkujoulubrunssi 2022 7.jpg

Tampereen tapahtuma veti lähes kuusikymmentä vierailijaa paikalle ja Helsingissä osallistujia oli noin kaksikymmentä. Olimme todella iloisesti yllättyneitä tapahtumamme kiinnostavuudesta sisustuksen ja arkkitehtuurin ammattilaisten parissa.

Esan Levykaluste Pikkujoulubrunssi 2022 5.jpg

Esan Levykaluste Pikkujoulubrunssi 2022 4.jpg

Ohjelmassa oli toimitusjohtajamme Jaakko Husarin puhe yrityksemme historiasta, nykytilanteesta ja tulevaisuudesta sekä Grand Designs Suomi ohjelmasta tutun arkkitehtijuontajan Samppa Lappalaisen esitys nykyarkkitehtuurista, ohjelman kuvauksista sekä erilaisista projekteista. Esan Levykaluste on tehnyt Lappalaisen kanssa yhteistyötä monia vuosia - yhteistyötä alettiin tehdä jo Esa Husarin, yrityksen perustajan, olessa toimitusjohtajana. Vuosien varrella olemme kalustaneet monia erilaisia Lappalaisen suunnittelemia kohteita.

Esan Levykaluste Pikkujoulubrunssi 2022 9.jpg

Esan Levykaluste Pikkujoulubrunssi 2022 2.jpg

Brunsseilla tarjottiin jouluisia herkkuja kuten juustoja, pipareita, croisantteja ja glögiä. Paikalla oli myös Miele kodinkoneiden edustaja Sauli Luostarinen, joka paistoi Mielen uunilla meille maukkaat croisantit. Suuret kiitokset osallistumisesta ja järjestämisavusta!

Esan Levykaluste Pikkujoulubrunssi 2022 10.jpg

Esan Levykaluste Pikkujoulubrunssi 2022 3.jpg

Iso kiitos kaikille tapahtumiimme osallistuneille suunnittelijoille ja yhteistyökumppaneillemme!

hanna

Hanna H.

Vastaa Esan Levykalusteella muun muassa markkinoinnista ja mallistojen ylläpidosta. Innostuu uusista materiaaleista ja kuoseista ja kirjoittelee vapaa-ajallaan Arjen Karusellissa -nimiseen sisustuspainoitteiseen blogiinsa.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?