Tanskalaiset designhanat uutuusväreissä

Silhouet_hana_damixa_musta_keittiö_iso.jpg

Nykypäivän kuluttaja hakee myöskin hanoista sitä jotakin. Enää ei tyydytä kromiseen joka kodin perushanaan, vaan hanan halutaan ilmentävän samaa tyyliä kuin keittiön muutenkin. Mustat hanat ovat todella suosittuja modernissa skandinaavisessa ja minimalistisessa tyylissä. Uudet trendivärit kupari ja messinki ovat myös näkyneet hanoissa jo jonkin aikaa.

Silhouet_hana_damixa_messinki_keittiö.jpg

Luottokumppanimme Damixan simppelin ja skandinaavisen Silhouet -hanasarjan on suunnitellut palkittu kaksikko Halskov & Dalsgaard. Nyt Silhouet -sarjan hanoja saa kolmessa ihanassa uutuusvärissä, mattamusta, teräs ja messinki.

Damixa_hanat_uutuusvärit.jpg

"Mattamusta on kauniisti minimalistinen ja sen tummanpuhuva läsnäolo on täydellinen kontrasti monien keittiöiden ja kylpyhuoneiden moderniin ilmeeseen. Mattapinta ei haalistu vuosien varrella, ja lisäksi se hylkii likaa ja rasvaisia sormenjälkiä. Teräksinen (PVD) Silhouet on hieno ja tyylikäs vaihtoehto kromille, ja sopii melkein mihin tahansa keittiö- ja kylpyhuoneympäristöön. Erityisen PVD pinnoitteen ansiosta Silhouet Teräs tarjoaa kovemman, erittäin kestävän pinnan, joka kestää helposti naarmuja, korroosiota ja värjääntymistä." www.damixa.fi

Silhouet_hana_damixa_messinki_musta_kylpyhuone.jpg

Uutuusvärit näkyvät myöskin perinteisemmissä hanoissa. Vanhan ajan tunnelmaa henkivä Tradition on yksiotehana, jonka sisällä on modernia Damixa-teknologiaa. Tradition on saatavissa kirkkaan messingin ja kirkkaan kuparin värisenä. www.damixa.fi

Tradition_hana_damixa_kupari_kylpyhuone.jpg

Tradition_hana_damixa_messinki_keittiö.jpg

 

Tutustu Damixan hanoihin

 

hanna

Hanna H.

Vastaa Esan Levykalusteella muun muassa markkinoinnista ja mallistojen ylläpidosta. Innostuu uusista materiaaleista ja kuoseista ja kirjoittelee vapaa-ajallaan Arjen Karusellissa -nimiseen sisustuspainoitteiseen blogiinsa.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?