Asta -messut 2020

Esan_Levykaluste_Asta-messut_2020_keittio_messuosasto.JPG

Tammi - helmikuun vaihteessa vietettiin jälleen Asta-messuja Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Messuilla oli paljon vipinää ja uusia asiakkaita. Saimme taas nimeämme eteenpäin ja messuosastomme sai paljon kiitosta. Oli mukava tavata vanhoja tuttuja yhteistyökumppaneita ja tutustua uusiinkiin. On hienoa huomata, että olemme merkittävä toimija näiden valtakunnallisten yritysten joukossa Pirkanmaan alueella.

Esan_Levykaluste_Asta-messut_2020_keittio_Bora_Classic_2.0.JPG

Esan_Levykaluste_Asta-messut_2020_tulppaanit_rustiikki_massiivipuu.JPG

Selkeästi ihmisten ostokäyttäytymisessä huomaa kuinka tärkeää on olla vikkelä, joustava ja kotimainen toimija. On myös tärkeää osata tehdä asioita räätälöidysti ja toteuttaa asiakkaiden toiveita palvelua unohtamatta. Nämä aiheet nousivat aina esiin kun juttelimme asiakkaiden projekteista ja heidän valintakriteereistään. Lisäksi puheenaiheena oli yleisesti lakot. Onneksi ne eivät koske meidän toimintaa ainakaan vielä.

Esan_Levykaluste_Asta-messut_2020_keittio_Ainoa_mattamusta_Aava_tammi_mattalakka_2.JPG

Esan_Levykaluste_Asta-messut_2020_Pocket_door_aamiaiskaappi.JPG

Messuosastollamme esittelimme uutuuksina ulosvedettävän aamiaistason sekä uuden aamiaiskaapin mekanismin. Lisäksi esittelimme uudenlaisia tapoja asentaa led-valaistusta keittiöön.

Esan_Levykaluste_Asta-messut_2020_vitriini_Tiima_alumiinikehaovi_2.JPG

Esan_Levykaluste_Asta-messut_2020_keittio_Ainoa_mattamusta_Aava_tammi_mattalakka_3.JPG

Messukeittiön ovet: Ainoa Matta musta & Aava 210 Tammi mattalakka, Vitriinikaapissa Tiima alumiinikehäovi kirkkaalla lasilla
Vetimet: Vetimetön Piilo-runkorakenne, nosto-ovellisessa seinäkaapissa vedin Wing 200 Harjattu messinki
Tasot: Dekton Sirius & baaritaso tuppeensahattua tammilankkua

Muuta erityistä: Stala Tex tiskipöytä - kuviona Savi, Electroluxin uudet mattamustat koneet, Liesi + tuuletinyhdistelmä Bora Classic 2.0, Pocket door -aamiaiskaappi, Vitriinikaapissa pystysuora led-valolista upotettuna runkoon, Laatikoissa viilukoristelaitoja sekä pohjamatot

Esan_Levykaluste_Asta-messut_2020_keittio_messuosasto_4.JPG

Esan_Levykaluste_Asta-messut_2020_keittio_omena.JPG

Messut olivat erittäin onnistuneet ja ensi vuonna taas ollaan mukana. Sitä ennen pitää käydä vähän vakoilemassa ulkomailla, että minkälaisia uusia juttuja sitä ensi vuodeksi keksitään. Kiitokset kaikille messuosastollamme vierailleille!

jaakko

Jaakko H.

Esan Levykalusteen toimitusjohtaja ja todellinen työmyyrä. On myyntityössä kotonaan kuin kala vedessä. Harrastaa intohimoisesti pyöräilyä ja luo omalla esimerkillään innostavaa työilmapiiriä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?