Laadukasta ja näyttävää läpi kodin

Esan Levykaluste Aava vaakaviilu tammi lakattu Wing harjattu messinki Dekton Aura1.jpg

Asiakas toivoi laadukasta ja näyttävää kokonaisuutta, johon päästiin käyttämällä samoja materiaaleja eri tavalla yhdisteltynä eri tiloissa. Pintamateriaalien toivottiin olevan kestäviä ja ajattomia. Toiveena oli myös samaan aikaan käytännöllinen että ulkonäöllisesti kaunis kokonaisuus, joten nämä koitettiin ottaa suunnittelussa ja toteutuksessa huomioon. Kokonaisuudesta tuli ihanan ajaton!

Mukana projektissa oli yhteistyökumppanimme, arkkitehti Maija Tolmunen, joka on suunnitellut talon. Hän oli tehnyt piirustuksiin jo hyvät kalustekaaviot, joita jonkin verran hiottiin matkan varrella. Suunnitelmia hienosäädettiin yksityiskohtien ja asiakkaan toivomien toiminnallisuuksien mukaan ja mietittiin muun muassa keittiöön kattavat lisävarusteet.

Esan Levykaluste Aava vaakaviilu tammi lakattu Wing harjattu messinki Dekton Aura2.jpg

Keittiön lakatuissa Aava tammiovissa on kaunis tammen luonnollinen sävy. Keittiöön valittiin massiiviset 60 milliä paksut Dekton Aura -tasot, jonka pinnassa on upea marmorikuviointi.

Esan Levykaluste Dekton Aura5.jpg

Komeroseinälle sijoitettiin Spinfront -aamiaiskaappi ja integroidut kylmälaitteet. Aamiaiskaapin ovet taittuvat huomaamattomasti rungon sivuun. Sisällä on liiketunnistimella toimiva valaistus. Aamiaiskaapin molemmille puolille asennettiin täytteet ovilinjaan, jotta sisäänmenevien ovien vetimet eivät ota kiinni kylmälaitteiden oviin.

Keittiön materiaalit

Ovet: Ainoa Huippukiiltävä valkoinen & Aava Tammi lakattu
Vedin: Wing 200 harjattu messinki
Taso: Dekton Aura 60mm

Esan Levykaluste Aava vaakaviilu tammi lakattu Wing harjattu messinki Dekton Aura3.jpg

Tilavan ja valoisan kodinhoitotilan ovena on Ainoa Huippukiiltävä valkoinen akryyliovi. Tasot ovat laminaattia. Pyykkikorit toteutettiin tason alle laatikostoon kiinnitettynä.

Kodinhoitohuoneen materiaalit

Ovi: Ainoa Huippukiiltävä valkoinen
Vedin: Lungo valkoinen
Laminaattitaso: Fago valkoinen (poistunut mallistosta)

Esan Levykaluste Ainoa huippukiiltava valkoinen akryyli Lungo valkoinen kodinhoitohuone11.jpg

Esan Levykaluste Ainoa huippukiiltava valkoinen akryyli Lungo valkoinen kodinhoitohuone12.jpg

Marmorilaatoitetun wc-tilan korkealla sijaitsevasta ikkunasta tulvii sisään luonnonvaloa. Allaskalusteessa on vedinurallinen Aalto tammiovi luonnonsävyisenä. Masiivitaso on myös tammea.

Wc-tilan materiaalit

Ovi: Aalto Tammi lakattu
Taso: Massiivitammi

Esan Levykaluste Aalto vaakaviilu tammi lakattu massiivi tammi wc kylpyhuone7.jpg

Tilava pukeutumishuone kylpyhuoneen yhteydessä tuo upeaa luksusta arkeen. Lattiasta kattoon ulottuvissa kalusteissa on vedinuralliset Aalto tammiviiluovet luonnonsävyisenä. Kylpyhuoneen allaskalusteessa on huippukiiltävä valkoinen Ainoa akryyliovi. Tasot ovat kestävää Hi Macsia.

Esan Levykaluste Aalto vaakaviilu tammi lakattu vaatehuone8.jpg

Kylpyhuoneen materiaalit

Ovi: Ainoa Huippukiiltävä valkoinen
Vedin: Vetimetön, ponnahdusmekanismilla
Taso: Hi Macs -taso

Esan Levykaluste Ainoa Huippukiiltava valkoinen akryyli Himacs wc kylpyhuone9.jpg

Tässä kohteessa erityistä olivat mittasuhteet, kun joka puolella maksimoitiin säilytystila ja kaapistot tulivat kattoon asti. Esimerkiksi eteisen komeroita oli toimitusjohtajammekin mukana nostamassa paikoilleen asentajien apuna. Myös keittiön näyttävä Dekton välitila ja 60mm massiivireunainen saareke ovat upeita.

Esan Levykaluste Aalto vaakaviilu tammi lakattu6.jpg

Esan Levykaluste Aava vaakaviilu tammi lakattu Wing harjattu messinki Dekton Aura13.jpg

Innostavinta tämän kohteen suunnittelussa oli päästä lopulta näkemään valmis kokonaisuus. Korkeat kaapistot ja tilat kalusteineen hahmottuivat kunnolla vasta, kun kaikki oli valmista! Tämä on ollut yksi hienoimmista kohteista, jota olen saanut olla mukana kalustamassa.

mari

Mari K.

Tampereen myymälää luotsaava Mari inspiroituu sisustusblogeista ja tuntee uusimmat keittiötrendit. Mari on ammattitaitoinen ja työlleen omistautunut keittiösuunnittelija, joka pystyy työssään hyödyntämään myös sisustussuunnittelijan koulutustaan.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?