Asta -messujen tunnelmia

Esan_Levykaluste_Asta_Rakentaja_2019_2.jpg

Asta Rakentaja -messut saatiin taas päätökseen ja olimme tänä vuonna mukana vähän erilaisella teemalla. Kokin jätimme tällä kertaa kotiin ja panostimme enemmän tarjouspyyntöjen kalasteluun, mikä toimikin tosi hyvin. Suunnitteluajan varanneille oli arvonnassa upea Electroluxin robotti-imuri, jonka arvo on 899€. Osastostamme tuli näyttävä ja saimme siitä paljon kiitosta niin asiakkailta ja messujärjestäjiltä, kuin rakkailta kilpailijoiltammekin.

Esan_Levykaluste_Asta_Rakentaja_2019_3.jpg

Esittelimme uutuuksina laatikkoomme asennettavan koristesivun, Pocket Door -aamiaiskaapin, Iled -valaistuksen värilämpötilasäädöillä, uuden ovimallimme Luoto saarnin, joka oli petsattu mustaksi sekä upean Carrara marmori laminaattitason. Aeg:een kodinkoneista oli mukana täysin integroitu liesituuletin, Comfot lift -astianpesukone sekä Command wheel -uuni.

Aamiaiskaappi_pocket_door.jpg

Esan_Levykaluste_Laminaattitaso_Carrara.jpg

Messuilla oli erittäin paljon väkeä ja varsinkin lauantaina liikenteessä oli todella paljon uudisrakentajia ja remontin tekijöitä. Saimme messuilta ennätysmäärän tarjouspyyntöjä, joihin yritämme nyt parhaamme mukaan reagoida. Tosin pienessä yrityksessä on omat haasteensa saada illat ja päivät riittämään, että kaikki ehditään hoitamaan kunnialla kotiin ilman, että palvelun taso kärsii.

Esan_Levykaluste_Vitriinikaappi_Lednauha.jpg

Esan_Levykaluste_Asta_Rakentaja_2019_5.jpg

Sunnuntaina lumipyry teki tepposet ja messut kärsivät yleisesti ottaen tästä äkillisestä säästä vähän. Kuitenkin paikalle saapui sankoin joukoin tosiostajia, joilla oli konkreettisia tarpeita. Sunnuntaikin kääntyi siis selkeäksi voitoksi.

jaakko

Jaakko H.

Esan Levykalusteen toimitusjohtaja ja todellinen työmyyrä. On myyntityössä kotonaan kuin kala vedessä. Harrastaa intohimoisesti pyöräilyä ja luo omalla esimerkillään innostavaa työilmapiiriä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?