Helppo keittiöremontti rahoitusta myöden

Ei enää pankin jonoja ja ajanvarausta. Säästä kallista aikaasi ja tee rahoitushakemus suoraan kotisivuillamme.

Keittiö on yksi kodin käytetyimmistä ja arvostetuimmista huoneista. Siellä vietetään aikaa ystävien, perheen ja tuttavien kanssa. Investointi keittiöön on aina pitkäikäinen sijoitus ja tarkkaan mietitty päätös. Kannattaa siis tehdä kerralla sellainen keittiö, joka palvelee sinun tarpeitasi ja mieltymyksiäsi parhaiten. Suurin osa kuluttajista tekee keittiöremonttinsa jollain tapaa aina lainarahalla ja mukana on yleensä pankki auttamassa tässä yhdessä kodin näyttävimmän tilan remontoinnissa.

Olemme valmistelleet yhteistyössä OP:n kanssa vaivattoman rahoitusvaihtoehdon keittiöremonttisi helpottamiseksi. Enää ei tarvitse kävellä pankkiin ja varata aikaa rahoitusneuvottelua varten. Voit tehdä sen suoraan täällä kotisivuillamme, jo ennen myymäläämme tuloa.

Meiltä saat kaikki tarvittavat kalusteet, kodinkoneet ja oheistarvikkeet asennuksineen - täydellisen paketin.

OP:n rahoituksen edut

  • Rahoitus 1000 € - 30 000 €
  • Yksi selkeä lasku koko toimituksesta
  • Ensimmäinen lasku aina ilman korkoja ja kuluja
  • OP:n rahoituksessa ei ole luoton perustamismaksua
  • Joustava takaisinmaksuaika
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
  • Sinun ei tarvitse murehtia uudesta luottokortista, sillä OP:n rahoitus on kertaluotto
  • Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta. OP ilmoittaa maksetut korot suoraan verottajalle.

Rahoitushakemus vaivattomasti verkossa

Voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä tai tutustumiskäynnin jälkeen. Myyjämme auttavat budjetin laadinnassa. Klikkaa oheista laskuria ja täytä rahoitushakemus verkossa. Voit hakea rahoitusta viikon jokaisena päivänä klo 6-23 välisenä aikana ja päätöksen rahoituksesta saat saman tien.

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,78 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 12/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 954,91 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170,00 euron minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?