Helppo keittiöremontti rahoitusta myöden

Ei enää pankin jonoja ja ajanvarausta. Säästä kallista aikaasi ja tee rahoitushakemus suoraan kotisivuillamme.

Keittiö on yksi kodin käytetyimmistä ja arvostetuimmista huoneista. Siellä vietetään aikaa ystävien, perheen ja tuttavien kanssa. Investointi keittiöön on aina pitkäikäinen sijoitus ja tarkkaan mietitty päätös. Kannattaa siis tehdä kerralla sellainen keittiö, joka palvelee sinun tarpeitasi ja mieltymyksiäsi parhaiten. Suurin osa kuluttajista tekee keittiöremonttinsa jollain tapaa aina lainarahalla ja mukana on yleensä pankki auttamassa tässä yhdessä kodin näyttävimmän tilan remontoinnissa.

Olemme valmistelleet yhteistyössä OP:n kanssa vaivattoman rahoitusvaihtoehdon keittiöremonttisi helpottamiseksi. Enää ei tarvitse kävellä pankkiin ja varata aikaa rahoitusneuvottelua varten. Voit tehdä sen suoraan täällä kotisivuillamme.

Meiltä saat kaikki tarvittavat kalusteet, kodinkoneet ja oheistarvikkeet asennuksineen - täydellisen paketin.

Rahoitushakemus vaivattomasti verkossa

Voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä tai tutustumiskäynnin jälkeen. Myyjämme auttavat budjetin laadinnassa. Klikkaa oheista laskuria ja täytä rahoitushakemus verkossa. Voit hakea rahoitusta viikon jokaisena päivänä klo 6-23 välisenä aikana ja päätöksen rahoituksesta saat saman tien.

 

Paljonko keittiö maksaa?

Varaa maksuton suunnitteluaika

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?