Sosiaalinen media ja blogit

Olemme aina innoissamme löytäessämme blogeista tai muualta sosiaalisesta mediasta kuvia toteuttamistamme keittiöistä, säilytysratkaisuista ja muista kalusteista. Niinpä haluamme jakaa tämän ilon myöskin sinun kanssasi. Olemme koonneet tälle sivulle muutamia ihastuttavia blogeja sekä Instagram -tilejä, joissa voit törmätä valmistamiimme kalusteisiin.

Esan Levykalusteen oma blogi sekä sosiaalisen median kanavamme löytyvät allaolevista linkeistä:

Esan Levykalusteen blogi
Instagram
facebook
Pinterest

Mukavia lukuhetkiä!
 

Moderni hirsitalo | Jenni

JHDesignIG.jpg

jennin_kotona Instagramissa

Modernikontio

ModerniKontioIG.jpg

"Modernikontio
H I R S I T A L O / L O G H O U S E / 1 3 9 m 2
// c o s y a n d s i m p l e i n t e r i o r //"

modernikontio Instagramissa

30 vuoden unelma

Esan_Levykaluste_blogit_30vuodenunelma.jpg

"Tässä blogissa seurataan nelikymppisen pariskunnan pitkäaikaisen unelman rakentumista Vesilahdelle. Unelmakodin asukkaiksi muuttavat myös kaksi alle kouluikäistä pikkuihmistä ja ainakin yksi labradorinnoutaja.

Perheen äiti on suunnitellut tulevaa taloaan 12-vuotiaasta asti (siitä blogin nimi), ja pohjapiirustusten lisäksi erityisesti kiinnostaa sisustaminen. Perheen isä ei ole millään tavalla rakennusalan ammattilainen, mutta ymmärtää alan asioista paljon ja osaa tehdä vaikka mitä!

Tavoitteena on rakennuttaa unelmatalo ja pysyä onnellisesti naimisissa siitä huolimatta. Tätä edesauttanee se, että lähes kaikki työt on tarkoitus ulkoistaa muille. No, ehkä sitä vähän tulee tartuttua tapettirullaan, maalitelaan ja keittiön kokoamisohjeeseen?"

Lue blogia 30 vuoden unelma

Kesäpihan Talo

Esan_Levykaluste_blogit_Kesapihantalo.jpg

"Tervetuloa Kesäpihan Taloon!

Kirjoituksia ja kuvia talosta maalla mansikkapellon pientareella. Blogini sai aikanaan alkunsa uuden kotimme rakentamisesta. Nyt talo on viittä vaille valmis ja elämä maalla alkaa asettua uomiinsa. Inspiroidun uuden kotimme sisustamisesta, haaveilen pienestä kasvihuoneesta ja  metsäpuutarhan perustamisesta sekä nautin luonnosta ja maalaismaisemista ympärillämme.

Tarja"

Lue blogia Kesäpihan Talo


KesapihantaloIG.jpg

kesapihantalo Instagramissa

Tummaa Puuta

Esan_Levykaluste_blogit_Tummaa_puuta.jpg

"Blogissa seurattiin ensimmäisen oman talomme rakentumista Ylöjärvelle. Projekti alkoi vuoden 2016 alussa ja muutimme uuteen kotiimme juhannuksena 2017. Ammattilaiset hoitivat siihen asti rakentamisen vaikeimmat osuudet, mutta meillekin jäi kyllä ihan riittävästi hommaa itse tehdyssä suunnittelussa ja sisusta itse -toimituksen sisäpintojen tekemisessä. Vuonna 2018 jatkettiin edelleen omin voimin ulkomaalauksia, piharakentamista sekä saatiin autotallikin käyttökuntoon syksyllä 2018. Sittemmin blogia on päivitelty enää harvemmin pienten viimeistelyiden ja lisäprojektien merkeissä."

Lue blogia Tummaa Puuta

Arjen Karusellissa

Esan_Levykaluste_blogit_Arjen_Karusellissa.jpg

"Hei, olen Hanna, vaimo ja kolmen lapsen äiti. Perheeseemme kuuluu myös ihana coton de tulear rotuinen koiraherra nimeltään Luka. Kirjoitan elämästämme uudessa modernissa puutalokodissa. Kotimme valmistui jouluksi 2015. Rakastan puutarhanhoitoa ja pidän selkeän skandinaavisesta sisustuksesta. Elämä on aikamoista arjen karusellia lapsiperheen ruuhkavuosissa, mutta koitan aina löytää jostain pienen välin bloggailulle.

Tervetuloa lukemaan blogiani!

Hanna H"

Lue blogia Arjen Karusellissa

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?