Riippumaton ja rohkea keittiövalmistaja

Esa Husarin vuonna 1982 perustama Esan Levykaluste on yli kolmen vuosikymmenen aikana kasvanut laadustaan tunnetuksi kalustevalmistajaksi ja arkkitehtien luottotoimittajaksi. Kotimaisen perheyrityksen toiminnan kärkiä ovat ensiluokkaiset materiaalit, korkealuokkainen työnjälki, omistautuva asiakaspalvelu ja luottokumppanit. Keittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita valmistetaan Niinisalossa.

Perheyrityksessä sitoutuminen ja tietotaidon siirtyminen ovat omaa luokkaansa. Kokemus ei karkaa yrityksestä, vaan hyödyttää asiakkaita. Tänä päivänä yrityksen toiminnan päävastuu on Esa Husarin pojilla ja kasvamassa on jo Husarien kolmas polvi.

Kaikki tehdään viimeisen päälle

Esan Levykaluste erottautuu etenkin palvelullaan ja suurella oman työn osuudella. Pienessä yrityksessä moderni teknologia täydentää perinteistä puusepäntaitoa ja kaikki tuotteet viimeistellään käsityönä. Omassa tuotannossa voidaan joustavasti toteuttaa asiakkaiden erikoisiakin toiveita. Asiakkaille voidaan tarjota mittatilauskalusteet ja kattavat palvelut hyvällä hinta-laatusuhteella.

Yli 120 000 kalustetta ja satoja tyytyväisiä asiakkaita

Tinkimätön työnjälki on vuosien varrella poikinut satoja tyytyväisiä asiakkaita. Esan Levykalusteella referenssejä riittää niin pienistä keittiöremonteista näyttäviin asuntomessukohteisiin ja arkkitehtien suunnittelemiin julkkiskotien kalustuksiin. Monille asiakkaille on toteutettu kalustuksia useampaan kotiin.

Lue lisää asiakaskokemuksista

Esan Levykalusteen arvot

Jämptiys. Ammattitaito. Korkea laatu.

Esan Levykalusteen kaikessa toiminnassa arvostetaan jämptiä asiallista toimintaa ja sitä, että pidetään mitä luvataan. Arvostamme ammattitaitoista ja tinkimätöntä työnjälkeä, mikä näkyy niin omassa tuotannossamme kuin yhteistyökumppani- ja alihankkijasuhteiden luomisessa. 

Korkeat laatuvaatimukset koskevat kaikkea Esan Levykalusteen tekemistä. Pyrimme tuomaan arvomaailmaamme esille koko toiminnassamme – liiketiloista yhteistyökumppaneihin ja mainonnasta valmiisiin tuotteisiin. Tämä ei ole halvin tapa pyörittää toimintaa, mutta näin pystymme toimimaan arvojemme mukaisesti.

Välittäminen on asenne

Huolenpito on tärkeä osa asiakaspalveluamme, mutta se kantaa myös kauemmas. Esan Levykaluste on jo vuosia ollut UNICEFin kuukausilahjoittajana luomassa maailman lapsille parempaa huomista. Säännöllisellä kuukausilahjoituksellamme hankitaan 26 lapselle puhdasta juomavettä koko vuodeksi. UNICEFin lastenrahasto pitää huolta siitä, että myös köyhimpienkin maiden lapset saavat tärkeimmät rokotteet, puhdasta juomavettä ja mahdollisuuden koulutukseen – sukupuolesta riippumatta.

Lue lisää UNICEFin toiminnasta

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Please wait...
VOIMMEKO AUTTAA?