Riippumaton ja rohkea keittiövalmistaja

Esa Husarin vuonna 1982 perustama Esan Levykaluste on neljän vuosikymmenen aikana kasvanut laadustaan tunnetuksi kalustevalmistajaksi ja arkkitehtien luottotoimittajaksi. Kotimaisen perheyrityksen toiminnan kärkiä ovat ensiluokkaiset materiaalit, korkealuokkainen työnjälki, omistautuva asiakaspalvelu ja luottokumppanit. Keittiöitä ja muita kodin kiintokalusteita valmistetaan Niinisalossa.

Perheyrityksessä sitoutuminen ja tietotaidon siirtyminen ovat omaa luokkaansa. Kokemus ei karkaa yrityksestä, vaan hyödyttää asiakkaita. Tänä päivänä yrityksen toiminnan päävastuu on Esa Husarin pojilla ja kasvamassa on jo Husarien kolmas polvi.

Kaikki tehdään viimeisen päälle

Esan Levykaluste erottautuu etenkin palvelullaan ja suurella oman työn osuudella. Pienessä yrityksessä moderni teknologia täydentää perinteistä puusepäntaitoa ja kaikki tuotteet viimeistellään käsityönä. Omassa tuotannossa voidaan joustavasti toteuttaa asiakkaiden erikoisiakin toiveita. Asiakkaille voidaan tarjota mittatilauskalusteet ja kattavat palvelut hyvällä hinta-laatusuhteella.

Yli 120 000 kalustetta ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

Tinkimätön työnjälki on vuosien varrella poikinut tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Esan Levykalusteella referenssejä riittää pienistä keittiöremonteista näyttäviin asuntomessukohteisiin ja arkkitehtien suunnittelemiin julkkiskotien kalustuksiin. Monille asiakkaistamme on toteutettu kalustuksia jo useampaankin kotiin.

Asiakkaamme kertovat

Yritysinfo - Esan Levykaluste Oy

  • Perustettu 1982

  • Perheyritys, toimitusjohtaja Jaakko Husari

  • Liikevaihto 3,8 miljoonaa euroa (2022)

  • Henkilökuntaa 20, lisäksi useita jatkuvasti työllistettyjä alihankkijoita.

  • Tuotanto Niinisalossa

  • Keittiömyymälät Niinisalossa ja Lielahdessa Tampereella.

  • Elokuussa 2022 avattu showroom Helsingin Töölössä.

  • Valmistaa myös kalusteita erilaisiin projektikohteisiin, kuten hoiva ja -seniorikotihin.

Sikalasta arkkitehtien suosikiksi

Moni asia on muuttunut Esan Levykalusteen toiminnassa, mutta alusta asti punaisena lankana ovat olleet mittatilauskalusteet sekä korkea laatu. Esa Husarin 1980-luvun suunnitelmista huolimatta yrityksen koko on moninkertaistunut.

Esan Levykalusteen tarina

Laatu syntyy yksityiskohdista

Kotimaisena perheyrityksenä Esan Levykaluste erottuu kilpailijoistaan monilla pienillä mutta merkittävillä yksityiskohdilla. Meiltä saat keittiöt ja muut kiintokalusteet, jotka on suunniteltu kestämään aikaa ja arjen kovaa kulutusta.

Laatukeittiön ainekset

Esan Levykalusteen arvot

Jämptiys. Ammattitaito. Korkea laatu.

Esan Levykalusteen kaikessa toiminnassa arvostetaan jämptiä asiallista toimintaa ja sitä, että pidetään mitä luvataan. Arvostamme ammattitaitoista ja tinkimätöntä työnjälkeä, mikä näkyy niin omassa tuotannossamme kuin yhteistyökumppani- ja alihankkijasuhteiden luomisessa. 

Korkeat laatuvaatimukset koskevat kaikkea Esan Levykalusteen tekemistä. Pyrimme tuomaan arvomaailmaamme esille koko toiminnassamme – liiketiloista yhteistyökumppaneihin ja mainonnasta valmiisiin tuotteisiin. Tämä ei ole halvin tapa pyörittää toimintaa, mutta näin pystymme toimimaan arvojemme mukaisesti.

Ympäristöä unohtamatta

Sähkömme on 100% uusiutuvaa energiaa. Käytämme sähköä, joka on tuotettu sataprosenttisesti uusiutuvilla energialähteillä. Sähkön tuotannossa vapautuu nolla gramma hiilidioksidipäästöjä ja nolla gramma ydinjätettä.
 

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?