Uutuustuote: EKO -kierrätysjärjestelmä

Esan Levykaluste EKO-kierratysjarjestelma.jpg

Moni miettii mitä kierrätys on ja kuinka vaikeaa se mahtaa olla. Isoimmissa kaupungeissa se on arkipäivää ja joissakin taloyhtiöissä jo vaaditaan tietynlaisia jätejärjestelmiä. Madalsimme kierrättämisen kynnystä tekemällä siitä mahdollisimman helppoa ja havainnollista. Tämän avulla myös perheen nuorimpien jäsenten on helppo oppia! Eko -kierrätysjärjestelmän mukana tulee laminoitu Kodin kierrätysohje, josta on aina helppo tarkistaa, mikä tuote kuuluu mihinkin sankoon. Lisäksi mukana tulee sankotarrat, joilla merkataan sankopaikat sopivaan järjestykseen selkeillä värikoodeilla.

Voit valita jätejärjestelmään oman toimintamallisi mukaisen sankojärjestelmän tai neuvomme sinua valitsemaan toimivan kokonaisuuden. Valittavissa on monta kätevää runkovaihtoehtoa ja monta erillistä sankoa ja lisävarustetta aina sähköiseen avaukseen asti. Valittavissa myös kokonaan värilliset Biojäte-, Kartonki- sekä Muovi-astiat.

Vastaavaa kierrätysjärjestelmää ei ole tullut vastaan muualla. Tästä on tykätty paljon ja olemmekin tästä erittäin ylpeitä. Haluamme olla mukana edesauttamassa ekologisempaa toimintaa ja säästää luontoa tuleville sukupolville.

Esan Levykaluste EKO-kierratysjarjestelma 2.jpg

Eko -kierrätysjärjestelmässä:

  • allaskaapissa Esan Levykalusteen Kodin kierrätysohje
  • sankotarrat x 2
  • kierrätysohjeen säilytystasku
  • allaskaapissa kätevä sisälaatikko roska-astioiden päällä, jossa vakiona jakaja esim. astianpesuaineiden säilytykseen
  • valittavissa erikseen värilliset Biojäte, Kartonki sekä Muovi-astiat.

 

Varaa maksuton suunnitteluaika

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?