Uutuustuote: EKO -kierrätysjärjestelmä

Julkaistu 18.6.2021

Esan Levykaluste EKO-kierratysjarjestelma.jpg

Madalsimme kierrättämisen kynnystä tekemällä siitä mahdollisimman helppoa ja havainnollista. Esan Levykalusteen oman Eko -kierrätysjärjestelmän avulla myös perheen nuorimpien jäsenten on helppo oppia lajittelemaan! Mukana tulee laminoitu Kodin kierrätysohje, josta on aina helppo tarkistaa, mikä tuote kuuluu mihinkin sankoon. Lisäksi mukana tulee sankotarrat, joilla merkataan sankopaikat sopivaan järjestykseen selkeillä värikoodeilla.

Voit valita jätejärjestelmään oman toimintamallisi mukaisen sankojärjestelmän. Valittavissa on monta kätevää runkovaihtoehtoa ja monta erillistä sankoa ja lisävarustetta aina sähköiseen avaukseen asti. Valittavissa myös kokonaan värilliset Biojäte-, Kartonki- sekä Muovi-astiat. Myyjämme neuvoo sinua valitsemaan toimivan kokonaisuuden juuri sinun tarpeisiisi.

Vastaavaan kierrätysjärjestelmään emme ole törmänneet muualla. Olemme saaneet tästä uutuustuotteestamme paljon hyvää palautetta. Haluamme olla mukana edesauttamassa ekologisempaa toimintaa ja säästää luontoa tuleville sukupolville.

Esan Levykaluste EKO-kierratysjarjestelma 2.jpg

Eko -kierrätysjärjestelmässä:

  • allaskaapissa Esan Levykalusteen Kodin kierrätysohje
  • sankotarrat x 2
  • kierrätysohjeen säilytystasku
  • allaskaapissa kätevä sisälaatikko roska-astioiden päällä, jossa vakiona jakaja esim. astianpesuaineiden säilytykseen
  • valittavissa erikseen värilliset Biojäte, Kartonki sekä Muovi-astiat.

 

Varaa maksuton suunnitteluaika

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?