Työhuoneen kaapisto

IMG_5834b.JPG

Kotikonttorissa tarvitaan hyvän työpöydän lisäksi kaappitilaa mapeille ja tärkeille papereille, tilaa tietokoneelle ja tulostimelle sekä laatikoita erilaisille tarvikkeille. Joskus näkee sisustuskuvia työhuoneista, joissa on vain pieni pöytätaso ilman laatikoita. Mikäli työhuoneessa on tarkoitus tehdä muutakin kuin vain surffailla netissä, niin hyvät säilytystilat ovat todellakin tarpeen.

IMG_5875b.JPG

Kivasta ulkonäöstä ei kuitenkaan tarvitse tinkiä. Tässä työhuoneessa käytimme ovena mattapintaista vanerireunaista Ainoa-ovea. Myös taso on samaa mattapintaista laminaattia vanerireunalla. Tason paksuus on 20mm.

IMG_5838b.JPG

IMG_5862b.JPG

Vedin on ihana uutuusvedin Leon 128, joka on mustaa nahkaa. Vetimen voi asentaa kiinni kahdesta kohtaa, tai sitten lenkiksi vain yhdestä kohtaa. Käytimme tässä kaapistokokonaisuudessa molempia tapoja.

IMG_5833b.JPG

Mikäli innostuit uusimaan työhuoneesi kalustuksen, niin ota rohkeasti yhteyttä myyjääsi. Suunnitellaan yhdessä toimiva kotikonttori!

hanna

Hanna H.

Vastaa Esan Levykalusteella muun muassa markkinoinnista ja mallistojen ylläpidosta. Innostuu uusista materiaaleista ja kuoseista ja kirjoittelee vapaa-ajallaan Arjen Karusellissa -nimiseen sisustuspainoitteiseen blogiinsa.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?