Carraran marmoriako?

IMG_5276.JPG

Mikäli vanha sohvapöytä alkaa kyllästyttää tai kaipaat muuten vaan jotain uutta sisustukseen, niin tässäpä yksi vinkki. Toteutimme sohvapöydän tuunauksen yhdellä Esan Levykalusteen malliston uutuuslaminaateista.

IMG_5269.JPG

S63009MS Carrara Marmori on todella kaunis laminaatti ja siinä on melko paljon aidon marmorin fiilistä. Käytimme sohvapöytään 20 mm paksua, ABS-reunaista tasoa.

S63009 Carrara Marble.jpg

IMG_5279.JPG

Marmori on jo jonkin aikaa ollut sisustuksessa pinnalla ja mikäli kaikkien keittiötasojen uusiminen aidolla marmorilla ei sovi kukkarolle, niin tässä on hyvä vaihtoehto. Mikäli marmori ei sykähdytä, niin Esan Levykalusteen mallistosta löytyy varmasti kiva kuosi jokaiseen makuun.

IMG_5299.JPG

Tämän pöydän päälle tuleva laminaattitaso oli mitoiltaan 900 mm x 450 mm. Ei muuta kun sohvapöytiä mittailemaan siis. Mukavaa alkavaa syksyä!

hanna

Hanna H.

Sisustuslehtien suurkuluttaja, joka innostuu uusista materiaaleista ja kuoseista. Vastaa Esan Levykalusteella muun muassa markkinoinnista ja taloushallinnosta. Kirjoittelee vapaa-ajallaan Arjen Karusellissa -nimiseen sisustuspainoitteiseen blogiinsa.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä