Alta kiinnitettävä allas laminaattitasoille

Esan_Levykaluste_uutuus_laminaattitaso_keittioallas11.jpg

Haluaisitko alta kiinnitettävän altaan, joka on helppo pitää puhtaana, on siistin näköinen ja kestävä? Aikaisemmin tällaisen altaan hankkiminen tarkoitti myöskin kivi- tai kvartsitason hankintaa ja nämä ovat tasomateriaaleina kalleimmasta päästä. Nyt Esan Levykaluste pystyy tarjoamaan alta kiinnitettävän altaan myöskin laminaattitasoille. Laminaattitasot ovat helppohoitoisia, kestäviä ja edullisia.

Esan_Levykaluste_uutuus_laminaattitaso_keittioallas3.jpg

Esan_Levykaluste_uutuus_laminaattitaso_keittioallas5.jpg

Altaita on olemassa kolmea eri kokoa ja kolmessa eri värissä. Allas on saatavissa mallistomme uutuustasoihin: 6014AR Laava Marmori, 6019AR Valkoinen Marmori, 6133AR Musta Marmori, E14-436MN Harmaa Laasti, E14-473MN Musta laavakivi ja E14-607MN Harmaa laavakivi (kuvissa).

Esan_Levykaluste_uutuus_laminaattitaso_keittioallas8.jpg

Esan_Levykaluste_uutuus_laminaattitaso_keittioallas9.jpg

Alta kiinnitettävä allas on helppo pitää puhtaana, sillä siinä ei ole likaa kerääviä reunoja. Se on todella siistin ja tyylikkään näköinen, kestävä valmis tuote. Allas liimataan tehtaalla valmiiksi tasoon kiinni, joten asentaminen on helppoa.

Esan_Levykaluste_uutuus_laminaattitaso_keittioallas4.jpg

Tule tutustumaan altaisiin myymälöissämme ja kysy lisää myyjältäsi!
 

Varaa suunnitteluaika

hanna

Hanna H.

Sisustuslehtien suurkuluttaja, joka innostuu uusista materiaaleista ja kuoseista. Vastaa Esan Levykalusteella muun muassa markkinoinnista ja taloushallinnosta. Kirjoittelee vapaa-ajallaan Arjen Karusellissa -nimiseen sisustuspainoitteiseen blogiinsa.

Blogin etusivulle

Yhteistyössä