Muutos aukioloaikoihin asiakaspalvelun parantamiseksi

Julkaistu 15.5.2019

Esan_Levykaluste_suunnittelu.jpg

Hyvä asiakkaamme, iloksemme voimme todeta, että tuotteemme ovat tällä hetkellä todella kysyttyjä ja myymälämme ovi käy tiuhaan tahtiin.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme paremmin, olemmekin päättäneet rauhoittaa yhden päivän viikosta myyjillemme tärkeään toimistotyöhön. Asiakaspalvelu, tuotteiden esittely ja uusien kontaktien luominen myymälässä ovat todella tärkeitä asioita myynnin kannalta, mutta yhtä tärkeitä ovat myöskin suunnitelmien piirtäminen, tarjousten laskeminen ja tilausten laittaminen tehtaalle, jotta sinä asiakkaamme voisit lopulta nauttia uudesta keittiöstäsi tai muusta kodin kiintokalusteesta.

Pidämme siis Tampereen myymälän jatkossa keskiviikkoisin suljettuna, jotta myyjämme voivat keskittyä suunnitteluun ynnä muuhun toimistotyöhön. Myymälä on muuten normaalisti auki ja toivotamme sinut tervetulleeksi maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9:00 - 17:00 sekä lauantaisin klo 10:00 - 14:00. Muistathan myös sopia ajan myyjäsi kanssa, jotta hän tietää olla paikalla juuri sinua varten. Myyjillämme on myös mittakäyntejä tai heillä voi olla toinen asiakas myymälässä.

Soittamalla ja varaamalla ajan varmistat, että saat parasta mahdollista palvelua tullessasi myymäläämme!


Yhteystiedot ja aukioloajat

Yhteistyössä

VOIMMEKO AUTTAA?X

Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pikimmiten.

Odota hetki...
VOIMMEKO AUTTAA?